گروه فعالیتهای قرآنی ــ رئیس اداره اوقاف کرج از راهاندازی مهدهای کودک قرآنی با هدف ایجاد فضای قرآنی برای کودکان در بقاع متبرکه این شهرستان خبرداد.

علیرضا علیپور، رئیس اداره اوقاف کرج در گفتوگو با ایکنا از البرز، به راهاندازی سه مهدکودک قرآنی ویژه سنین سه تا ۶ سال در بقاع متبرکه این شهرستان خبرداد و گفت: این مهدها در امامزاده طاهر(ع)، امامزاده محمد(ع) و امامزاده حسن(ع) و با هدف ایجاد فضای قرآنی برای کودکان و تربیت قرآنی آنها از سنین پایین آغاز به کار می کنند.
علیپور اظهار کرد: این مهدها از اول آذر ماه، از روزهای شنبه تا چهارشنبه و از ساعت هشت صبح تا ۱۲ ظهر فعالیت خود را آغاز می کنند.
این مسئول بیان کرد: علاقمندان می توانند جهت ثبتنام به یکی از بقاع متبرکه مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۹۱۲۴۶۳۶۷۱۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام