کد خبر: 3863566
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸

عنصر تکریم از شهیدان، مقاومت در برابر فشار استکبار است

گروه شهرستان‏‌ها ــ یک فرمانده دفاع مقدس گفت: بالاترین عنصر تکریم از شهیدان مقاومت در برابر فشار استکبار است، تصریح کرد: این شهیدان یادگاران دورانی از این کشور هستند که همکلاسی‎های 40 سال قبل‎شان از دیوار لانه جاسوسی توطئه آمریکا بالا رفته و آن را تسخیر کردند.

پوششی// دهمین یادواره 13 شهید دانشجو و سه شهید گمنام در کاشمر برگزار شدبه گزارش ايكنا از خراسان رضوی، سردار غلامرضا احمدی، یکی از فرماندهان دفاع مقدس شامگاه گذشته 20 آذرماه، در دهمین یادواره 13 شهید دانشجو و سه شهید گمنام شهرستان كاشمر و شهدای امنیت که در محل دانشگاه آزاد واحد کاشمر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم اظهار کرد: امام امت که امام شهیدان است و شهیدان هم عزت و افتخار شهادت را به برکت هدایت آن مرد بزرگ کسب نمودند، اگر هدایت و نفس نورانی و هدایتگر آن مرد بزرگ نبود، بدون شک این کشته‎ها با کشته‎های قبل او در دوره ظلم ستم شاهی از فرزندان همین ملت فرقی نداشت.

وی عنوان کرد: آنچه به شهیدان عزت و افتخار داده، تحت هدایت و حمایت یک فقیه تربیت شده سر سفره ائمه‌اطهار بوده است، تفاوت شهید با هر کشته دیگر به خاطر راه، رسم و تلاش او تحت یک هدایت الهی است.

احمدی ادامه داد: براساس روایات خداوند بزرگ شهیدان را در طراز پیامبران اولوالعزم تکریم کرده است، شهیدان از کرامت و بزرگی خاصی برخوردار هستند، 13 شهید و صدها شهید عالی مقام شهرستان حزب‌الهی ولایتمدار کاشمر از رشادت‌های خاصی در میدان نبرد برخوردار بودند.

وی عنوان کرد: به هر نقطه از مناطق عملیاتی که نگاه می‎کنیم، نام یکی از قهرمانان کاشمری را می‎توان آورد، همچنین دو شهید قهرمان مدافع حرم شهرستان نشان‌دهنده وفاداری به اسلام، حضرت زینب(س) و شناخت عمیق از توطئه دشمن است.

این فرمانده دفاع مقدس گفت: اگر جوانان مدافع حرم نبودند مردم باید پشت دیوارهای کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور با داعش می‎جنگیدند و نظاره‎گر پنج بقیع دیگر در کاظمین، نجف اشرف، کربلای معلا، سامرا و... می‎‏بودیم.

وی افزود: همان‎هایی که به 40 کیلومتری مرقد مطهر و حرم کاظمین در بغداد رسیدند اعلام کردند طی دو ماه آینده این چهار مرقد و شش ماه بعد مرقد علی بن ابیطالب را با خاک یکسان خواهند کرد.

احمدی اظهار کرد: اگر قرار باشد بین شاخص‎های تکریم شهیدان یکی را انتخاب کنیم، براساس کلام قرآن و همچنین مفسر بزرگ قرآن نزدیک‎ترین راه به ادامه راه حضرت ابراهیم(ع)، ادامه راه اوست.

وی با بیان اینکه بالاترین عنصر تکریم از شهیدان مقاومت در برابر فشار استکبار است، تصریح کرد: این شهیدان یادگاران دورانی از این کشور هستند که همکلاسی‎های 40 سال قبل‎شان از دیوار لانه جاسوسی توطئه آمریکا بالا رفته و آن را تسخیر کردند.

این فرمانده دفاع مقدس بیان کرد: اکنون هم عراقی‎ها تا تکلیف خود را با سفارت فتنه‎گر آمریکا و اسرائیل مشخص نکنند، این آتش به این زودی‎ها خاموش نخواهد شد.

وی ادامه داد: شهدا یادگاران روزهایی هستند که در کشور موشک و هواپیما، فرمانده مجرب، رئیس جمهور پشتیبان کننده و... نداشتیم، اما اکنون به برکت خون شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم دو هزار کیلومتر پیشروی کرده‎ایم و منطقه درگیری دشمنان را از میانه خرمشهر، پشت دیوارهای اهواز، حمیدیه، سوسنگرد، بستان، شوش دانیال و... به مناطق منافع آمریکا برده‎ایم.

احمدی گفت: اگرچه در دوران هشت سال دفاع مقدس آرزوی پرتاب موشک 12 کیلومتری را داشتیم اما در حال حاضر موشک با بردبیش از دو هزار کیلومتر با دقت بسیار زیاد را شلیک می‏کنیم.

حضور در میدان نبرد دفاع از اسلام

وی با اشاره به اینکه دشمنان در دوران دفاع مقدس با موشک‎های اهدایی روسیه، آمریکا، انگلیس و فرانسه مردم بیگناه کشور را به خاک و خون می‎کشیدند، تصریح کرد: در تحلیل جامع محتوایی از وصیت‌نامه شهدا که عمده‏ترین سند معتبر است، هدف اصلی بیش از 95درصد شهدا برای حضور در میدان نبرد دفاع از اسلام و بیش از 93درصد از شهدا هدف ثانوی را اطاعت از اوامر ولی امر مسلمین دانسته‎اند.

این فرمانده دفاع مقدس بیان کرد: اگر جمهوری اسلامی و امام راحل نبود دشمن برای رسیدن به مقاصدش هیچ مشکلی نداشت، امروز جمهوری اسلامی ایران نیازمندی‎هایی دارد که باید آنها را تامین کنیم.

وی گفت: از جنگ نظامی در برابر آمریکا ضروری‏تر این است که در جنگ فرهنگی جهاد را آغاز کنیم، خرمشهرهای بسیاری پیش روی ما هستند که باید آزاد کنیم.

در این مراسم پیام سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد کاشمر قرائت شد.

همچنین اصغر نقی‎زاده از راویان دفاع مقدس و بازیگر تلویزیون به بیان خاطراتی از هشت سال جنگ تحمیلی پرداخت و در پایان از خانواده شهدای دانشجو و مدافعان حرم نیز تجلیل گردید.

يادآوری می‌شود، سردار شهيد عليرضا عاصمی، سردار شهيد حسين امينی مقدم و شهيد محمد رضا شادكام، حسن اسكندری، حسين پهلوان، هادی عاقبتی مقدم، مهدی احمدنيا، امين الله اصغری، علی اكبر غفرانی، علی مستغيثی، عليرضا پرهيزگار، مهدی زارع پور و علی سخايی ۱۳ شهيد دانشجويی هستند كه در اين مراسم با شكوه ياد و خاطره شان گرامی داشته شد.

انتهای پیام
captcha