کد خبر: 3871377
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰

ایجاد سرفصل جدید برای اقتصاد كشور در تجارت آزاد با اوراسیا

ایجاد سرفصل جدید برای اقتصاد كشور در تجارت آزاد با اوراسیا گروه سیاست و اقتصاد ـ عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس معتقد است اگر بحث تجارت آزاد با منطقه اوراسیا محقق شود و کاهش تعرفه‌ها برای محصولات صادراتی اتفاق بیافتد، شاید یک فصل جدید برای اقتصاد کشور ایجاد شود.

به گزارش ایكنا از فارس، یلدا راهدار، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس امروز، 23 دی‌ماه در همایش آشنایی با اتحادیه اقتصادی اوراسیا که همزمان با برگزاری هفته صادرات در این اتاق برگزار شد، با تأکید بر لزوم افزایش نفوذ در بازار کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا گفت: میزان ریسک تجارت ما با کشورهای همسایه بالا است.
وی افزود: هر کجا که ممکن است بتوانیم سرمایه‌گذاری انجام دهیم و بازاری را تصاحب کنیم امکان و ریسک از دست دادن آن نیز وجود دارد، اما این باعث نمی‌شود که از این مسئله ناامید شویم و باید بکوشیم که نفوذ در بازار این کشورها اتفاق بیافتد.
راهدار بیان كرد: اگر بحث تجارت آزاد با منطقه اوراسیا محقق شود و کاهش تعرفه‌ها برای محصولات صادراتی ما اتفاق بیافتد با توجه به اینکه در سال‌های گذشته نتوانسته‌ایم در کشورهای منطقه نفوذ جدی داشته باشیم شاید یک فصل جدید برای اقتصاد کشور ایجاد شود.
وی اظهار كرد: به ویژه در زمینه زیرساخت‌های ترانزیتی چرا که ممکن است صادرات کالاهای آن کشورها هم از مسیر ترانزیتی ما اتفاق بیافتد که این مسئله برای فعالان اقتصادی کشور ما یک فرصت خواهد بود.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: با توجه به نقش کشور روسیه در اقتصاد منطقه اوراسیا، باید ببینیم که سیاست‌های این کشور در هماهنگ کردن دیگر کشورهای عضو این اتحادیه چگونه است و این کشور تا چه حد به این مسئله با جدیت وارد می‌شود.
راهدار افزود: باید ضمن فراهم کردن زیرساخت‌ها، استانداردهای مناسب بازارهای هدف در منطقه اوراسیا را نیز شناسایی و مطابق آن درخواست‌ها حرکت کنیم.
وی با اشاره به برگزاری هفته صادرات در استان فارس نیز گفت: امسال نیز برنامه‌های ویژه روز ملی صادرات به‌صورت یک هفته برنامه‌ریزی و در استان اجرا می‌شود که رویکرد عمده ما در این برنامه‌ها شناسایی و احصا مشکلات و مسایل فعالان حوزه واردات و صادرات و ارائه راهکار برای حل آن‌ها توسط مسئولان است.

انتهای پیام
captcha