کد خبر: 3877301
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
نمکی:

ورود علما به حوزه طب سنتی افراد عوام فریب را از این عرصه خارج می‌کند

سلامت ــ وزیر بهداشت، با اشاره به آتش زدن کتاب مرجع پزشکی توسط یکی از مدعیان طب اسلامی، گفت: زیاد به این موضوع نپرداختیم تا فردی که از روی نادانی کاری کرده را بزرگ نکنیم، با برنامه‌ریزی مستمر، طب سنتی و مکمل را در نظام شبکه بهداشتی و درمانی و نظام آموزش پزشکی، ادغام می‌کنیم و با ورود علما به این حوزه و با انجام کار عالمانه، افراد جاهل و عوام فریب خارج می‌شوند.

ورود علما به طب سنتی افراد جاهل و عوام فریب را از این کار خارج می‌کند/ استمرار تدابیر در برابر کرونابه گزارش ایکنا؛ سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه افتتاح دانشکده‌های پیراپزشکی و فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به آتش‌زدن کتاب مرجع پزشکی توسط یکی از مدعیان طب اسلامی، اظهار کرد: این کار اگرچه پدیده مشمئزکننده‌ای بود، اما زیاد به آن نپرداختیم تا فردی که از روی نادانی کاری کرده را بزرگ نکنیم و با برنامه‌ریزی مستمر، طب سنتی و مکمل را در نظام شبکه بهداشتی و درمانی و نظام آموزش پزشکی، ادغام می‌کنیم و با ورود علما به این حوزه و با انجام کار عالمانه، افراد جاهل و عوام فریب خارج می‌شوند.

وی افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مقامات قضایی این استان در خصوص دخالت برخی افراد در حوزه پزشکی به اسم طب اسلامی و تجویز دارو برای بیماران، باید حتما ورود کنند و با توسعه زیرساخت‌های علمی طب سنتی باید بتوانیم از این معضل بزرگ علمی و اجتماعی، رهایی پیدا کنیم.

وی در خصوص وضعیت کرونا ویروس جدید در کشور گفت: بعد از اطلاع از شیوع ویروس کرونای جدید در چین، بلافاصله تیم‌های بهداشتی را در مبادی ورودی کشور مستقر کردیم و خوشبختانه با دقت و وسواس فراوان، وضعیت را تحت نظر داریم و با اعلام شرایط اضطرار از سوی سازمان جهانی بهداشت، پرواز‌های ایران به چین و بالعکس را با همکاری وزرای ذی‌ربط و در نشستی با حضور معاون اول رییس جمهور، متوقف کردیم و با نظارت بی‌وقفه توانستیم، موارد مشکوک که از چین به کشور وارد شده بودند را در چند استان، تحت نظر گرفته و بستری کنیم و پاسخ آزمایش آخرین مورد مشکوک نیز منفی بود.

وزیر بهداشت افزود: اجرای برنامه‌های پیشگیرانه از کرونا ویروس جدید در ۳۶ مبادی ورودی زمینی، دریایی و هوایی کشور به طور مستمر ادامه دارد و ۵۷ نفر از دانشجویان ایرانی که در ووهان گرفتار شده بودند را با پرواز اختصاصی به کشور آوردیم و در قرنطینه از آن‌ها پذیرایی می‌کنیم و تحت نظر هستند و در بین آن‌ها تا کنون موردی از ابتلا به کرونا ویروس جدید مشاهده و گزارش نشده است.
انتهای پیام
captcha