کد خبر: 3882184
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴

دستورالعمل جدید درباره اقامه نماز جماعت

مرکز رسیدگی به امور مساجد، با توجه به شیوع ویروس کرونا بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد: توصیه می‌شود مساجدی که از امکانات بهداشتی لازم برخوردارند، نماز جماعت را در اقل وقت(حتی الامکان بدون انجام مستحبات) برگزار کنند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد؛ این مرکز در خصوص فعالیت مساجد در ایام پیش رو، به منظور قدردانی از جامعه پزشکی و پرستاری و همچنین جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بیانیه‌ای صادر کرده است که در ادامه می‌آید.

«بسمه تعالی

پیامبر اکرم صلّی الله‌ علیه و آله فرمودند: «إذا نَزَلَتِ العاهاتُ وَالآفاتُ عوفِیَ أهلُ المَساجِد. هرگاه آسیب‌ها و آفت‌ها فرود آیند، مسجدیان در امان اند.» الجعفریّات: ص ۳۹

درب مساجد در اول وقت شرعی جهت اقامه نماز باز است.

در صورت اقامه نماز جماعت، رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت و توصیه‌نامه بهداشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد الزامی است.

توصیه می‌شود مساجدی که از امکانات بهداشتی لازم برخوردارند، نماز جماعت را در اقل وقت(حتی الامکان بدون انجام مستحبات) برگزار کنند.

بر خود فرض می‌دانیم از زحمات تمامی پزشکان، پرستاران و مراقبین سلامت جامعه که در این ایام تلاش وافری دارند قدردانی و تشکر کنیم.

مساجد و ائمه محترم جماعات همیاران شما در حوزه سلامت هستند.»
انتهای پیام
captcha