حرمهای حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) بهمنطور انجام اقدام پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا بهصورت موقت بسته شد. 
به گزارش ایکنا؛ به نقل از روزنامه الوطن سوریه، کمیته نظارت بر حرم حضرت زینب(س) اعلام کرد: این حرم در دمشق از دوشنبه، ۲۶ اسفند ماه، لغایت ۱۴ فروردین بهمنظور انجام اقدامات محافظتی لازم و ضدعفونی کردن این حرم تعطیل است.
در بیانیه این کمیته آماده است: اقدام مذکور با توجه به شرایط بهداشتی در کشورهای همسایه و بسیاری از کشورهای جهان و هماهنگ با دستورات وزارت اوقاف و بهداشت و طرفهای مربوطه برای حفظ سلامت زوار و کارکنان حرم در این شرایط صورت میگیرد.
همچنین یک منبع رسمی در وزارت اوقاف از بسته شدن حرم شریف حضرت رقیه(س) و مصلاهای این دو حرم از دیروز تا چهاردهم فروردینماه به خاطر دلایل ذکر شده، خبر داد.