کد خبر: 3892404
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
به همت حوزه هنری کودک و نوجوان صورت گرفت؛

برگزاری کارگاه نمایشنامه نویسی خلاق با موضوع کرونا

حسن دولت آبادی، نویسنده و مدرس تئاتر، کارگاه نمایشنامه نویسی خلاق با موضوع کرونا را به همت حوزه هنری کودک و نوجوان برگزار کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان، این مدرس دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: حوزه هنری کودک و نوجوان طول سال کارگاه‌های مختلفی را در استان‌های کشور برگزار می‌کند، اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، عملاً تاکنون امکان برگزاری حضوری کارگاه‌ها مقدور نبود.

وی اضافه کرد: امسال تصمیم گرفتیم با توجه به شرایطی که این ویروس جدید به همه تحمیل کرده است، کارگاه‌ها را به صورت آنلاین برگزار کنیم. در همین راستا اولین کارگاه آنلاین سال جدید با موضوع نمایشنامه نویسی خلاق با همکاری حوزه هنری همدان و کودک و نوجوان برگزار شد.

دولت آبادی با بیان این مطلب که در این کارگاه ۹۸ هنرمند و علاقه‌مند نمایشنامه نویسی حضور داشتند، گفت: چندی پیش داستانی با موضوع کرونا به دستم رسیده بود؛ به همین دلیل در این کارگاه تصمیم گرفتم از این داستان که موضوع روز جهان است بهره بگیرم.

این نمایشنامه‌نویس درباره مباحث مطرح شده در این کارگاه بیان کرد: در ابتدا درباره طرح، شخصیت، دیالوگ، واقعه و... صحبت شد و سپس بر مبنای داستان کرونا هر کدام از این موضوعات مورد کاوش و تحلیل قرار گرفت. همچنین از علاقه‌مندان خواستیم تا برای کارگاه بعد نمایشنامه‌ای در این موضوع آماده کنند.

دولت آبادی در پایان با اشاره به تجربه برگزاری کارگاه‌های آنلاین تصریح کرد: من پیش از این هم تجربه برگزاری کارگاه آنلاین را در کانون پرورش فکری داشتم؛ آن زمان موضوع کارگاه آموزش قصه نویسی برای کودکان بود که در استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌شد.

وی با بیان این‌که برگزاری کارگاه‌های آنلاین تجربه موفقی بود اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های موجود بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بهره گرفت و بیش از گذشته به سمت برگزاری کارگاه‌های آنلاین با بهره گیری از امکانات دیجیتال رفت.
انتهای پیام
captcha