کد خبر: 3892457
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳

9 هزار عدد ماسك غیر بهداشتی در شیراز كشف شد

9 هزار عدد ماسك غیر بهداشتی در شیراز كشف شد طبق اعلام معاونت اجتماعی پلیس فارس، 9 هزار عدد انواع ماسک‌ معمولی غیر بهداشتی در شیراز كشف شد.

به گزارش ایكنا از فارس، معاونت اجتماعی پلیس فارس اعلام كرد كه اخیراً 9 هزار عدد انواع ماسك معمولی غیربهداشتی در شیراز كه در فضای مجازی به فروش می‌رسید، كشف و ضبط شد كه در این خصوص یك نفر دستگیر شده است.

فروش تجهیزات و لوازم بهداشتی و پزشکی در فضای مجازی ممنوع است و از سوی دیگر با گسترش ویروس کرونا در کشور نیاز مردم به برخی اقلام و تجهیزات زیاد شده است که این موضوع باعث شده تا کلاهبرداران با فرصت‌طلبی و سوءاستفاده از این موضوع، اقدام به فروش این اجناس با قیمت‌های نامتعارف در فضای مجازی ‌كنند.

در همین راستا حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتای استان فارس نیز گفت: کارشناسان این پلیس با بررسی مداوم فضای مجازی یكی از صفحاتی که اقدام به فروش ماسک‌های غیر بهداشتی و یا وسایل بهداشتی با قیمت‌های نامتعارف می‌كرد را شناسایی كردند.

وی یادآور شد: این پلیس به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخ‌گویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن ‌را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir قسمت ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

انتهای پیام
captcha