کد خبر: 3894008
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۸
همزمان با ماه مبارک رمضان؛

تشکیل 4 حلقه قرآنی به نام 4 شهید در نیروگاه شهید مفتح

مسئول امور فرهنگی و دینی نیروگاه شهید مفتح از تشکیل ۴ حلقه ۲۰ نفره قرآنی با نام شهیدان «دکتر مفتح، حاج قاسم سلیمانی، حاج حسین همدانی و حاج میرزا محمد سلگی» خبر داد.

تشکیل 4 حلقه قرآنی به نام 4 شهید در نیروگاه شهید مفتحهاشم رازقی، مسئول امور فرهنگی و دینی نیروگاه شهید مفتح در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان این مجموعه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی مختلفی در دستور کار خود دارد که با توجه به شرایط موجود، برای اجرای آن از بستر فضای مجازی بهره خواهیم گرفت.
مسئول امور فرهنگی و دینی نیروگاه شهید مفتح افزود: ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خدا و فرصتی برای عبادت و بندگی است، ماهی که هرساله شاهد حضور پرشور مردم در مساجد و اماکن متبرکه هستیم اما امسال به سبب شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم اجرای فاصله گذاری اجتماعی برنامه‌های تجمعی برگزار نمی‌شود.
وی اضافه کرد: درحالی که این ماه فرصت خودسازی و نزدیکی با خدای متعال است نباید این ویروس منحوس این فرصت را از ما بگیرد به همین علت برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ماه مبارک رمضان امسال به شکلی متفاوت برگزار می‌شود.
رازقی از تشکیل حلقه‌های قرآنی در ماه مبارک خبر داد و گفت: ۴ حلقه ۲۰ نفره قرآنی با نام شهیدان دکتر مفتح، حاج قاسم سلیمانی، حاج حسین همدانی و حاج میرزا محمد سلگی تشکیل خواهد شد.
روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید مفتح گفت: در این طرح سهم هریک از اعضاء حلقه، قرائت یک صفحه از قرآن در هر روز از ماه رمضان خواهد بود که در پایان ماه، ۴ ختم قرآن صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: بارگزاری فایل صوتی و تصویری قرآن کریم و دعای روزهای ماه مبارک رمضان در کانال‌های خبری نیروگاه، فضاسازی محیطی، نصب بنر و انتشار مطالب فرهنگی از طریق شبکه اتوماسیون اداری از دیگر برنامه های این مجموعه در ماه مبارک است.
رازقی از تهیه و توزیع بسته‌های غذایی در بین خانواده‌های نیازمند از محل کمک‌های نقدی کارکنان و برگزاری مسابقه خلاصه نویسی از کتاب تفسیر سوره «نور» ویژه همسران و سوره «یاسین» ویژه کارکنان همراه با بارگزاری فایل pdf کتاب‌ها در کانال خبری نیروگاه در ماه مبارک خبر داد.

انتهای پیام
captcha