کد خبر: 3904229
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹

جوایز برگزیدگان آزمون سراسری قرآن و عترت در سال 98 اهدا می‌شود

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: مجموع مبالغ اهدایی به برگزیدگان آزمون سراسری قرآن و عترت، ​859 میلیون ریال است.

جوایز برگزیدگان آزمون سراسری قرآن و عترت در سال 98 اهدا می‌شود

به گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام ابوالفضل یعقوبی با اعلام خبر اهدای جوایز 582 نفر از برگزیدگان آزمون سراسری قرآن و عترت در سال 98 گفت: از 189 نفر قبول شده در رشته حفظ کل و 393 نفر در دیگر رشته‌های کتبی آزمون به 277 نفر مبلغ دو میلیون ریال و 305 نفر مبلغ یک میلیون ریال پرداخت می‌شود.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه همچنین به همه قبول شدگان سایر رشته‌های کتبی آزمون که حائز امتیاز 100 شده‌اند، به هر نفر دو میلیون ریال اهدا می‌شود، خاطرنشان کرد: به جهت تشویق سایر شرکت کنندگان در آزمون، از قبول شدگان آزمون به قید قرعه به هر نفر یک میلیون ریال اهدا می‌شود.

یعقوبی در ادامه با اشاره به اینکه استان اصفهان بالاترین میزان قبول شده در هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت را در بین سایر استان‌ها داشته تصریح کرد: به استان اصفهان با 582 نفر برگزیده جمعا مبلغ 859/000/000 ریال، استان خراسان رضوی با 490 نفر برگزیده جمعا مبلغ781/000/000 ریال و استان تهران نیز با 489 نفر برگزیده مبلغ751/000/000 ریال را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام
captcha