کد خبر: 3904415
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰

راه‌اندازی ۱۶۱ مرکز نیکوکاری در البرز

مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: در راستای ارائه کمک‌های هدف خیرین به نیازمندان ۱۶۱ مرکز نیکوکاری در استان به بهره‌برداری رسید.

راه‌اندازی 161 مرکز نیکوکاری در البرز

محمد محمدی‌فرد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های کمیته امداد سوق دادن کمک‌های خیرین به نیازمندان واقعی است، اظهار کرد: مراکز نیکوکاری یکی از مراکزی است که در این راستا کمیته امداد را یاری می‌کند.

وی با بیان اینکه تاکنون 161 مرکز نیکوکاری در استان البرز راه‌اندازی شده است، بیان کرد: این مراکز توانسته‌اند کمک‌های خوبی در راستای کمک به نیازمندان داشته باشند و گره‌های بسیاری را از مشکلات نیازمندان استان باز کرده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد در ادامه به افتتاح و آغاز فعالیت مرکز نیکوکاری جامعه بسیج مداحان استان با عنوان سرو ماندگار اشاره کرد و گفت: افتتاح این مرکز با توجه به ظرفیت‌هایی که جامعه مداحان دارد می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

محمدی‌فرد گفت: این مرکز می‌تواند در زمینه ترویج فرهنگ خیر و احسان با استفاده از پایگاه‌‌های مذهبی که دارد الگوسازی کند و با توجه به مؤلفه‌ها و آموزه‌های فرهنگی که در فرهنگ اهل بیت است مداحان می‌توانند برای هدایت کمک‌های خیران به سمت نیازهای اولویت‌دار محرومان کمک کنند.

انتهای پیام
captcha