کد خبر: 3920631
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸

احداث دو پروژه آموزشی خیرساز / پایین بودن سرانه فضای آموزشی در شیراز

احداث دو پروژه آموزشی خیرساز / پایین بودن سرانه فضای آموزشی در شیراز كلنگ احداث دو پروژه آموزشی و ورزشی خیرساز طی مراسمی در ناحیه آموزش و پرورش ناحیه یك شیراز با حضور مسؤلان به زمین زده شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم كلنگ‌زنی ساخت هنرستان دخترانه خیرساز حاجیه خانم مسعودی و سالن ورزشی چند منظوره دبیرستان طباطبایی در آموزش و پرورش ناحیه یك شیراز امروز، 12 شهریورماه برگزار شد.

محمدرضا امیری، فرماندار شیراز در این مراسم گفت: متاسفانه سرانه فضای آموزشی در کلان‌شهر شیراز از متوسط استانی پایین‌تر است.

وی افزود: تغییر کاربری زمین‌های آموزشی یکی از موانع توسعه در شهر شیراز و به‌خصوص شمال و شمال غرب است که این امر باید متوقف شود و مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان این بوده است که جهت تغییر کاربری این اراضی باید مجوز شورای آموزش و پرورش شهرستان هم گرفته شود.

فرهاد اسماعیلی، مدیركل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم گفت: تاریخچه آموزش و پرورش فارس با خیرین گره خورده و نمی‌توان نام آن‌ها را از نهاد تعلیم و تربیت جدا کرد.

وی ضمن تقدیر از مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی در استان، افزود: تا انسان صالح و پاک نشود، نمی‌تواند کار خیر و نیک انجام دهد، مخصوصاً کارهایی که صدقه جاریه هستند و سال‌های سال ادامه می‌یابند.

موصلی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس فارس نیز در این مراسم گفت: اعتبار ساخت این دو پروژه آموزشی و ورزشی بالغ بر 130 میلیارد ریال است.

وی بیان كرد: نگاه ما به مدارس خیرساز بحث مشارکت و توسعه فرهنگ کار خیر در جامعه است و این کار جدیدی است که آغاز پروژه را دولت می‌زند و خیرین آن را تکمیل می‌کنند.

موصلی افزود: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید، به واسطه نگاه خوبی که در بحث خیری وجود دارد، اعتبارات ویژه‌ای در این زمینه تخصیص داده شده است، به‌نحوی که اعتبارات نیمه‌تمام خیری ۸۰۰ درصد رشد داشته است.

شهباز گودرزی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز نیز در مورد این پروژه‌ها گفت: هنرستان دخترانه حاجیه خانم مسعودی در قالب 18 کلاس و و 10 کارگاه، در 5 هزار متر مربع زمین و با زیربنای 6200 متر مربع با اعتباری بالغ بر 110 میلیارد ریال توسط خیر احداث خواهد شد و تمامی امکانات مورد نیاز دانش‌آموزان از جمله نمازخانه و سالن چند منظوره و .... را داراست.

وی اظهار كرد: سالن ورزشی چند منظوره دبیرستان طباطبایی نیز با مشارکت خیر، خانم طباطبایی و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس فارس با اعتبار بیست میلیارد ریال در زمینی به مساحت 1400 متر مربع ساخته خواهد شد.

انتهای پیام
captcha