کد خبر: 3920728
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳

راه‌اندازی کانال قرآن، عترت و نماز در شبکه شاد

مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه شبکه شاد قابلیت بالایی دارد گفت: در این شبکه، کانال قرآن، نماز و عترت شامل سخنرانی ائمه، اولیا و عرفا دینی، احادیث، روایات، آیات قرآن، وصیت نامه شهدا بارگذاری می‌شود که آثار تربیتی بالایی دارد.

راه اندازی کانال قرآن، عترت و نماز در شبکه شادبه گزارش ایکنا از همدان، محمد پورداود، مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان، پنچشنبه، 13 شهریورماه در نشست ویدئوکنفرانس خود با خبرنگاران اظهار کرد: سال تحصیلی امسال زودتر از سال‌های قبل شروع می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان افزود: امسال مدارس از 15 شهریور ماه در سراسر استان بازخوادهد بود که 282 هزار دانش آموز در 2570 کلاس، سال جدید را آغاز خواهند کرد،
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: امسال 30 هزار نوآموز به دبستان راه خواهند یافت که از این تعداد 24 هزار نفر سنجش شده‌اند.
وی اضافه کرد: امسال 640 نفر از از فرهنگیان برای همکاری با مجموعه آموزش و پرورش استان اعلام آمادگی کرده‌اند، 380 نیرو جدید نیز از دانشگاه فرهنگیان و ماده 25 در این امر ما را یاری خواهند کرد.
پورداود ادامه داد: اگر در جایی به صورت جزئی با کمبود نیرو انسانی مواجه باشیم از ظرفیت فرهنگیان موجود استفاده خواهد شد، پیشکسوتان سنوات گذشته، نیرو‌های حق التدریس آزاد و در صورت نیاز اضطراری خرید خدمات آموزشی از دیگر راه‌های جبران کمبود نیرو خواهد بود.
وی گفت: این مجموعه از 19 فروردین ماه سال جاری، پروژه مهر تحصیلی 99 را کلید زد که گزارشات میدانی معاونان این مجموعه حاکی از آن است که دستگاه تعلیم و تربیت استان آمادگی شروع سال تحصیلی را دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: آغاز سال تحصیلی به صورت نمادین با حضور نماینده ولی فقیه در استان و مقامات ارشد استان و مسئولین دستگاه‌های متولی در روز شنبه شنبه 15 شهریور ماه، با رعایت فاصله گذاری فیزیکی در دبیرستان دخترانه ریحانه النبی همدان انجام خواهد شد.
پورداود گفت: با توجه به شرایط کرونا، سه برنامه درسی متفاوت در سه وضعیت سفید، زرد و قرمز برای فرهنگیان و دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است، در وضعیت زرد، دانش آموازن کلاس، گروه بندی خواهد شد(هرکلاس نباید بیشتر از 10 نفر باشد) و ساعت درسی نیز کوتاه و در حدود 35 دقیقه خواهد بود.
این مقام مسئول ادامه داد: بوفه‌های مدارس تعطیل بوده و سرویس‌های مدارس و تعداد دانش‌آموزان موجود در این سرویس‌ها نیز در وضعیت زرد بررسی و کنترل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اولویت برای ما سلامت و نشاط دانش آموزان است گفت: دغدغه‌ای که اولیا دارند برای ما قابل درک است، اما آنچه مهم است این است که تمامی مدارس استان از روز شنبه باز بوده و ضرورت حضور دانش آموزان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سرکلاس‌های است.
پورداود با اشاره به اینکه مدارس قبل ازبازگشایی ضدعفونی خواهند شد ادامه داد:چراغ راه برای ما در دستگاه تعلیم و تربیت، سخنان مقام معظم رهبری است که ایشان فرمودند: «معلمین افسران سپاه، پیشرفت کشور هستند».
وی با بیان اینکه راه اندازی شبکه شاد یکی از ماندگارترین آثار آموزش و پرورش است گفت: مقام معظم رهبری در اجلاس اخیر سالانه روئسا و مدیران آموزش و پرورش فرمودند: «کار آموزش و پرورش انسان سازی است و خروجی آن باید پرورش دانش آموزانی مومن، خردمند، اندیشمند، مجاهد و اهل عمل، با انصاف، با نظم و متصل به اخلاق اسلامی باشد».
وی گفت: آنچه که رهبری فرمودند سخنان قرآن است که به موضوع تعلیم و تزکیه پرداخته است، برنامه شاد با ورژن جدید امروز در سراسر کشور رونمایی خواهد شد، ما به دنبال این هستیم که هیچ دانش‌آموزی از گردونه آموزش باز نماند.
پورداود با اشاره به اینکه 144 روستا استان که دارای جمعیتی زیر 20 خانوار جمعیت هستند از داشتن بستر الکترونیکی محورم هستند گفت: دانش آموزان این روستا هیچ گاه از دایره تعلیم و تربیت دور نخواهند بود و همچون سال قبل از ظرفیت فضای شاد، برنامه صدا و سیما، اموزش تلفنی و حضور معلم در مدرسه، انجام خواهد شد.
وی گفت: دانش آموزانی که از داشتن تبلت و یا گوشی هوشمند و به تبع شبکه شاد محروم هستند در سطح استان احصا شده است که از روش‌های مخلتف عنوان شده این خلا برای دانش آموزان جبران خواهد شد.
پورداود با بیان اینکه مسائل پرورشی در کنار آموزش برای ما مهم است گفت: در زیست بوم جدید (شرایط کرونا) هیچ گاه اجازه داده نشد که مسائل پرورشی به فراموشی سپرده شود به گونه‌ای که طرح هر خانه یک دارالقرآن در سطح استان اجرا شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در این طرح هر خانه به منزله یک دارالقرآن به مسائل قرآنی در بحث آموزش و احکام و... پرداخته و در شبکه شاد بارگذاری می‌شد.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات پرورشی این مجموعه که در ایام کرونا متوقف نشد و به مسیر خود ادامه داد»، مسابقات قرآن دانش آموزی بود که به صورت مجازی برگزار و رتبه‌‌های حائز اهمیت بسیاری توسط دانش آموزان و فرهنگیان کسب شد، همچنین در این ایام «طرح هر خانه یک جشن تکلیف» نیز اجرا شد که خانواده‌ها عکس جشن‌ها را برای این مجموعه ارسال کردند.
پورداود با اشاره به اینکه شبکه شاد قابلیت بالایی دارد گفت: در این شبکه، کانال قرآن، نماز و عترت شامل سخنرانی ائمه، اولیا و عرفا دینی، احادیث، روایات، آیات قرآن، وصیت نامه و شخنان شهدا بارگذاری می‌شود که آثار تربیتی بالایی دارد، شبکه شاد یک شبکه امن است.
این مقام مسئول ابراز کرد: ما نمی‌خواهیم دانش‌آموزان با ورود به اینترنت دچار مخاطره شوند بنابراین بهترین بستر برای آنان، شبکه شاد است، مدارس غیر دولتی هم پرقدرت به کار خود ادامه می‌دهند و هزینه این مدارس تعرفه‌ای است که وزارت آموزش و پرورش تعیین کرده است.
وی گفت: اگر از سال گذشته هزینه‌ای از مدارس ( خدمات ارائه نشده) بر دوش خانواده‌ها باقی مانده، امسال لحاظ خواهد شد، برای دانش آموزان نیازمند نیز برنامه خاصی اجرا خواهد شد که حضور در منزل دانش آموزان توسط فرهنگیان و آموزش دروس یکی از آن مسیرها است.

انتهای پیام
captcha