کد خبر: 3921769
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱

تشكل‌های دانشجویی در حوزه خانواده فعال شوند

مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با اشاره به ظرفیت تشكل‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها، خواستار فعال شدن ظرفیت آنان در حوزه خانواده و زنان شد.

تشكل‌های دانشجویی در حوزه خانواده فعال شوند

به گزارش ایكنا از فارس، دومین نشست تخصصی مشاورین امور بانوان دانشگاه‌های استان فارس امروز، 18 شهریورماه با حضور مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری و ریاست دانشگاه شیراز به‌میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

سیده معصومه دستغیب، مدیركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس در این نشست با بیان اینکه نگاه ما به مسائل حوزه زنان و خانواده نگاهی علمی و پژوهشی است، گفت: با همراهی و همکاری دانشگاه شیراز بخشی از پژوهش‌های سالانه دانشگاه در حوزه زنان و خانواده انجام گیرد .

وی ضمن تأکید بر امر آموزش و نقش بسیار مهم و تأثیرگذار دانشگاه در آموزش کاربردی و تأثیرگذار به اقشار مختلف مردم  از دانشگاه‌ها خواست که  محتواهای علمی را تهیه و فضای آموزشی برای خانواده‌ها ایجاد کنند و در جهت آگاه‌سازی جامعه و خانواده‌ها اقدام كنند.

دستغیب با تأکید بر اهمیت و نقش خانواده بیان كرد: سلامت اجتماع در گرو خانواده سالم است بنابراین برنامه‌ریزی جهت تقویت و تحکیم نهاد خانواده از مسائل مهم است .

مدیركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس اظهار كرد: انتظار می‌رود  دانشگاه‌ها با توان علمی بالایی که دارند در ساخت کلیپ‌ها و آموزش‌های مفید و مؤثر به مردم در راستای تقویت و تحکیم نهاد خانواده تمام تلاش خود را انجام دهند .

وی همچنین با اشاره به نقش صدا و سیما در اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی به آحاد جامعه و ظرفیت علمی ـ آموزشی دانشگاه‌ها به‌خصوص دانشگاه شیراز به‌عنوان دانشگاه مادر گفت: دانشگاه و صدا و سیما می‌توانند با تعامل یکدیگر برنامه‌هایی با مباحث جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، تعلیم و تربیت تهیه كنند تا از آسیب‌های خانواده‌ها و جامعه جلوگیری کنیم  .

دستغیب با اشاره به توان و ظرفیت بالای تشكل‌های دانشجویی اظهار كرد: باید از ظرفیت تشکل‌های دانشجویی استفاده کرد و آن‌ها را نسبت به مسائل حوزه زنان و خانواده دغدغه‌مند و حساس کنیم چرا که تشکل‌های دانشجویی با اعضای جوان و فعالی که دارند، می‌توانند با گسترش اندیشه‌ورزی  و ارائه راهکارهای علمی و عملی در حرکت رو به رشد دانشگاه و جامعه مؤثر باشند و در حوزه زنان و خانواده نقش‌آفرینی موثری داشته باشند .

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری فارس یادآور شد: مرکز مشاوره دانشگاه شیراز به‌عنوان مرکز مشاوره برتر در بین مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور می‌تواند الگویی برای سایر مراکز مشاوره دانشگاه‌های استان باشد و همه مراکز مشاوره دانشگاه‌ها به خانواده‌ها در استان ارائه خدمت كنند.

انتهای پیام
captcha