رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء در پیامی توئیتری ضمن محکوم کردن توافق سازش بحرین با رژیم صهیونیستی، نوشت: هروله حاکمان برخی کشورهای مطیع به سمت آمریکا، پدیده تازهای نیست؛ چرا که ایالات متحده پشتیبان سلطنت استبدادی آنهاست. 
به گزارش ایکنا به نقل از دفتر رسانهای جنبش مقاومت اسلامی نجباء در ایران، حجتالاسلام والمسلمین علی الاسدی، مسئله شایان توجه را حمایت عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر از هرگونه عادیسازی روابط دانست؛ چیزی که در خصوص اقدام بحرین نیز مشهود بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «پیشتر تأکید کرده بودیم که نشست سهجانبه مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق با السیسی و ملک عبدالله، پادشاه اردن ممکن است وعده سازش با رژیم صهیونیستی یا عادیسازی باواسطه را در پی داشته باشد.
رئیس شورای سیاسی نُجَباء در پایان تصریح کرد: همه کسانی که بهدنبال سازش با رژیم صهیونیستی هستند بدانند که عراق حتی در رؤیاهایشان هم نمیتواند ایستگاه مناسبی برای این مقصود باشد.
انتهای پیام