روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای از دو عملیات موفق رزمندگان این قرارگاه علیه گروهکهای تروریستی در کامیاران و مریوان طی هفته جاری خبر داد و اعلام کرد: در این عملیاتها سه تروریست به هلاکت رسیده و سه تن دیگر زخمی شدند. 
به گزارش ایکنا؛ به نقل از سپاهنیوز، روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پیچیده عملیاتی رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) در هفته جاری، طی دو عملیات موفق رزمندگان قرارگاه علیه عناصر ضد انقلاب و گروهکهای تروریستی در مناطق کامیاران و مریوان، سه تن از تروریستها به هلاکت رسیده و سه تن دیگر از آنان زخمی شدند که یک نفر از آنان از سوی رزمندگان قرارگاه دستگیر شد.
در این عملیاتها، مقادیر زیادی سلاح، مهمات و تجهیزات ارتباطی تروریستها از سوی رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) کشف و ضبط شد.
بنا بر اعلام روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، تروریست دستگیر شده از اتباع بیگانه است.
انتهای پیام