کد خبر: 3936515
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸

كازرون؛ میزبان جشنواره فیلم‌نامه كوتاه و نقاشی دهه فرهنگ و هنر فارس

كازرون؛ میزبان جشنواره فیلم‌نامه كوتاه و نقاشی دهه فرهنگ و هنر فارس رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به برگزاری جشنواره دهه فرهنگ و هنر فارس، از برگزاری جشنواره‌های استانی فیلم‌نامه کوتاه و نقاشی به میزبانی این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، حجت‌الاسلام محمدجواد جلالی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کازرون  امروز، اول آذرماه از برگزاری دو جشنواره استانی فیلم‌نامه کوتاه و نقاشی در این شهرستان خبر داد و گفت: از 10 بخش جشنواره استانی دهه فرهنگ و هنر فارس، دبیرخانه بخش فیلم‌نامه کوتاه و نقاشی این جشنواره به شهرستان کازرون واگذار شده است.

وی با بیان اینکه موضوع این جشنواره در دو بخش اصلی با موضوع آزاد و ویژه با موضوعات بیماری کرونا، کادر درمان و چهلمین سالگرد دفاع مقدس انتخاب شده است، افزود: هر هنرمند می‌تواند با سه اثر در بخش فیلمنامه کوتاه و با پنج اثر در بخش نقاشی شرکت کند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان کازرون بیان کرد: با توجه به اینکه این رویداد بر بستر مجازی برگزار می‌شود، هنرمندان باید برای اطلاعات تکمیلی، به پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره به نشانی www.injo.ir مراجعه کنند.

جلالی یادآور شد: هنرمندان برای شرکت در این جشنواره تا پنجم دی‌ماه امسال مهلت دارند تا در سامانه ثبت‌نام و آثار خود را بارگذاری کنند.

یادآور می‌شود، جشنواره فرهنگی ـ هنری دهه هنر فارس در۱۰ بخش تذهیب و گل و مرغ (به میزبانی اقلید)، فیلم‌نامه کوتاه (کازرون)، عکس (مرودشت)، بازیگری «تک‌بازیگر» (اوز)، داستان‌نویسی و داستانک (لارستان)، خوشنویسی (ارسنجان)، نقاشی (کازرون)، شعر (جهرم)، گرافیک (داراب) و نمایش‌نامه‌نویسی (شیراز) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha