کد خبر: 3939475
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۲

تولید محتوای پرورشی و تربیتی با رویکرد قرآن، عترت و نماز

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: از محتواهای فاخر قرآنی و تربیتی که از سوی اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان تولید شده، در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش استان رونمایی و به زودی از طریق شبکه شاد در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

تولید محتوای پرورشی و تربیتی با رویکرد قرآن، عترت و نماز

به گزارش ایکنا از اصفهان، مهدی اسماعیلی در ویژه برنامه «زنگ آسمانی» در سخنانی به بیان اهمیت پیگیری فعالیت‌های پرورشی در شرایط کنونی پرداخت و اظهار کرد: با تغییرات فرآیند تعلیم و تربیت از زمان شیوع کرونا، تولید محتوای رسانه‌ای با رویکرد تربیتی در دستور کار حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قرار گرفت. از سوی دیگر توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه تولید محتوا مورد توجه قرار داشته است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: با شرایط ویژه‌ای که برای مدارس ایجاد شد و ارتباط اغلب دانش آموزان با فضای مجازی، موضوع تولید محتوای مناسب برای شبکه‌های اجتماعی به ویژه شبکه آموزشی دانش آموز «شاد» از دغدغه‌های ما به شمار می‌رود که در این زمینه نیز فعالیت‌های خوبی صورت پذیرفته است.

به گزارش ایکنا و به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، اسماعیلی ادامه داد: یکی از ادارات حوزه پرورشی که اهتمام ویژه‌ای به این امر مبذول داشته است، اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان است که با شروع سال تحصیلی 1400-1399، همکاران ما در این اداره با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، سیره زندگی اهلبیت عصمت و طهارت(ع) و مفاهیم ارزشمند نماز، به تولید محتواهای فاخر در این زمینه با عنوان «زنگ آسمانی» اقدام نموده‌اند که از نیمه دوم آذر ماه جاری در فضای مجازی به ویژه شبکه شاد در اختیار دانش آموزان و همکاران فرهنگی قرار خواهد گرفت.

وی در پایان با تقدیر از عملکرد اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان در تولید محتوای تربیتی و قرآنی خاطرنشان کرد: نکته‌ای که در این خصوص باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد، تلاش برای نشر حداکثری محتواهای تولید شده در میان دانش آموزان و اولیا است و بهترین افرادی که می‌توانند این محتوا را در اختیار دانش آموزان قرار دهند، همکاران فرهنگی به ویژه دبیران و آموزگاران هستند که انتظار می‌رود با توجه به رسالت خطیر و مهمی که به عهده دارند، در کنار فرآیند آموزشی، محتواهای پرورشی تولید شده را نیز در گروه‌ها و کلاس‌های خود در فضای مجازی نشر دهند.

انتهای پیام
captcha