کد خبر: 3940852
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰

سازمان تأمین اجتماعی نقش اساسی در رونق تولید دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان به تشریح نقش سازمان تأمین اجتماعی در تحقق بخشیدن به شعار سال پرداخت و گفت: به جهت ارتباطی که سازمان تأمین اجتماعی با واحدهای مختلف و کارآفرینان دارد، این سازمان می‌تواند نقش اساسی را در راستای رونق تولید ایفا کند.

تأمین اجتماعی در رونق تولید نقش اساسی داردبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه همدان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله شعبانی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، 23 آذرماه در دیدار با مدیرکل تأمین اجتماعی این استان با تأکید بر لزوم تقویت این سازمان در عرصه خدمت‌رسانی‌ها، اظهار کرد: تقویت سازمان تأمین اجتماعی می‌تواند در توسعه عدالت اجتماعی تأثیرگذار باشد و این افزایش توان نیز می‌تواند در برخی از موارد نواقص موجود را جبران کند.

وی با بیان اینکه در دین اسلام نیز بر رسیدگی به اقشار محروم بسیار تأکید شده است، مطرح کرد: اگر از نظر اسلامی هم به این مسئله نگاه کنیم، رسیدگی به اقشار کم درآمد و با بهره‌برداری کمتر جزو وظایف حاکمیت است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه برنامه‌‌ریزی‌ها باید به نحوی باشد که کارهای سازمان بهتر و جدی‌تر پیش برود، اظهار کرد: بسیاری از مسائل در بعد کشوری است و لذا نیازمند توجه بیشتر دولت به این مجموعه در تصمیم‌گیری‌ها هستیم.

وی به تشریح نقش سازمان تأمین اجتماعی در تحقق بخشیدن به شعار سال پرداخت و گفت: به جهت ارتباطی که سازمان تأمین اجتماعی با واحدهای مختلف و کارآفرینان دارد، این سازمان می‌تواند نقش اساسی را در راستای رونق تولید ایفا کند.

امام جمعه همدان تصریح کرد: تا جایی که امکان دارد و در اختیار مدیران است انتظار داریم که در بحث تولید همراهی با واحدهای مختلف صورت گیرد، البته این حمایت‌ها باید در چارچوب قانون باشد و مبتنی بر آن حرکت کنیم.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ایجاد مشکلات اقتصادی و بیکاری کارگران، اظهار کرد: متأسفانه فضای کرونا و پرداخت بیمه‌های بیکاری، کار سازمان را سخت‌تر کرده است و لذا نیازمند تقویت این سازمان هستیم.

شعبانی وجود بیمه تکمیلی برای همه بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی را گامی مهم و ضروری ارزیابی کرد و گفت: امروز نیاز به آن داریم که عدالت اجتماعی در جامعه جدی‌تر گرفته شود و یکی از این راه‌ها تقویت سازمان تأمین اجتماعی است.

انتهای پیام
captcha