کد خبر: 3945551
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸

۱۴ خانه هلال‌احمر در روستاهای ملایر افتتاح شد

14 خانه هلال‌احمر با افتتاح همزمان در روستاهای شهرستان ملایر فعالیت رسمی خود را آغاز کردند.

ارسالی //// افتتاح ۱۴ خانه هلال احمر در روستاهای شهرستان ملایربه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان همدان، ۱۴ خانه هلال احمر همزمان در روستاهای شهرستان ملایر افتتاح شد.

علی سنجربیگی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان، 14 دی‌ماه در این مراسم با اشاره به اینکه خانه هلال اسلام‌شهر، آق‌گل و روستای حسین‌آباد شاملو از جمله خانه‌های افتتاح شده امروز هستند، اظهار کرد: با شروع به‌کار این خانه‌های هلال‌احمر، مردم می‌توانند در کلاس آموزش‌های خودامدادی، مخاطرات و کمک‌های اولیه شرکت کنند.

وی افزود: راه‌اندازی خانه هلال‌احمر در این روستاها به جوانان و اهالی انگیزه می‌دهد تا آمادگی خود را حفظ کرده و با گذراندن دوره‌های مربوطه برای انجام اقدامات پیشگیرانه و پاسخگویی در زمان حوادث، مشارکت فعال داشته باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان هدف از تشکیل خانه‌های هلال‌احمر توسعه خدمات داوطلبانه و تاب‌آوری جوامع محلی، آموزش تمام اهالی با رده‌های سنی مختلف و ایجاد آمادگی جهت پاسخگویی مناسب در زمان وقوع حوادث و بحران‌ها بیان کرد و گفت: نیروهای آموزش‌دیده امدادی به‌عنوان بازوان توانمند جمعیت هلال‌احمر استان و اولین نجات‌گرانی که در محل حادثه حضور پیدا می‌کنند باید ضمن افزایش سطح آگاهی امدادی اهالی نسبت به خدمات‌رسانی در زمان وقوع حوادث و بحران‌ها مفید واقع شوند.

سنجربیگی از آمادگی جمعیت هلال‌احمر برای آموزش تمامی جوانان عضو خانه‌های هلال خبر داد و گفت: افتتاح خانه هلال‌احمر در روستاهای شهرستان ملایر و شرکت مردم در کلاس‌های امدادی و بالا رفتن آگاهی آن‌ها، می‌تواند در تاب‌آوری روستاهای شهرستان ملایر و خودامدادی اهالی مؤثر واقع شوند.

یادآور می‌شود، آئین افتتاح خانه‌های هلال‌احمر با حضور مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احد آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، نجات‌گران، داوطلبان و جوانان جمعیت هلال‌احمر این شهرستان و استقبال اهالی روستاهای مذکور انجام گرفت و این خانه‌های هلال از امروز رسماً آغاز به‌کار کردند.

انتهای پیام
captcha