کد خبر: 3958610
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱

110 اثر به جشنواره سراسری ابوذر راه یافت

مسئول بسیج رسانه استان همدان گفت: اختتامیه جشنواره ابوذر استان همدان با معرفی نفرات و آثار برتر امروز برگزار می‌شود.

110 اثر به جشنواره سراسری ابوذر راه یافتناصر قوامی، مسئول بسیج رسانه استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: جشنواره استانی رسانه‌ای ابوذر در سال 99 با 110 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره برگزار و نفرات برتر مشخص شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های خبر، مصاحبه، مقاله و یادداشت، فیلم کوتاه و گزارش داوری شد، ادامه داد: 15 اثر از فعالان رسانه‌ای استان همدان با داوری به‌عنوان آثار برگزیده به مرحله جشنواره کشوری معرفی شدند.

مسئول بسیج رسانه همدان با اشاره به دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا، ادامه داد: به دلیل رعایت این دستورالعمل‌ها مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان با حضور شورای قشر بسیج رسانه و فعالان این حوزه امروز سه‌شنبه 19 اسفندماه به‌صورت محدود برگزار می‌شود.

قوامی با بیان اینکه جشنواره ابوذر در جهت معرفی و ایجاد بستر رسانه تراز انقلاب اسلامی شکل گرفته است، ادامه داد: رسانه‌ها باید بتوانند در فضایی آرام و منطقی به بیان دغدغه‌ها و مطالبات مردم و انقلاب اسلامی بپردازند.

وی جشنواره ابوذر را یادآور زبان حق‌ گوی یار حضرت پیامبر (ص) و حضرت امیر(ع) در برابر سختی و مشکلات جامعه دانست و گفت: رسانه‌ها باید همچون ابوذر برای احیای مطالبات مردم و انقلاب اسلامی از مجموعه مدیریتی تلاش کنند.

مسئول بسیج رسانه استان همدان ایستادن در راه روشن و مستقیم انقلاب اسلامی را بدون مطالبه گری رسانه نشدنی دانست و گفت: تلاش خواهیم کرد با برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های متنوع فضای مطالبه گری در استان را گسترش دهیم.

انتهای پیام
captcha