کد خبر: 3958631
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۹

کتاب «سجاده سرخ» در همدان رونمایی می‌شود

یک نویسنده حوزه دفاع مقدس در همدان با تأکید بر اینکه شهدای همدان باید شناخته شوند، از رونمائی جدیدترین کتاب خود با عنوان «سجاده سرخ» خبر داد و گفت: این کتاب در زمینه نوعروسی است که چهار ماه بیشتر از زندگی مشترکش نگذشته بود که در بمباران سال 61 در روز قدس به شهادت رسید.

کتاب «سجاده سرخ» در همدان رونمایی می‌شودسیما یونسی، نویسنده و محقق حوزه دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه بازنشسته آموزش‌وپرورش هستم، اظهار کرد: علاقه زیادی به بازخوانی خاطرات دوران دفاع مقدس داشتم که به نظرم با این کار می‌توان یاد و نام شهیدان را زنده نگه داشت چراکه زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.

وی ادامه داد: کتاب «ماهی‌ها ماندند تا شهادت دهند» را که هفته گذشته مراسم رونمایی از آن برگزار شد در زمینه زندگی شهیده صفیه وارسته و پسر 6 ساله‌اش نگاشتم که در روز قدس در بمباران سال 61 به شهادت رسیدند همچنین کتاب «آدینه خون» نیز از سوی دخترم مریم مهدوی نگاشته شده است که در هفته گذشته مراسم رونمایی از آن نیز برگزار شد، این کتاب نیز در زمینه زندگی کبری گنجی است که این شهیده نیز در بمباران روز قدس در همدان به شهادت رسید.

وی از رونمایی کتاب «سجاده سرخ» در هفته آینده خبر داد و گفت: این کتاب در زمینه نوعروسی است که چهار ماه بیشتر از زندگی مشترکش نگذشته بود که در بمباران سال 61 در روز قدس به شهادت رسید.

یونسی با بیان اینکه طی پنج ماه تلاش شبانه‌روزی توانستیم سه جلد کتاب را نگارش کنیم، افزود: مصاحبه، تدوین، نگارش، ویراستاری، تایپ را به‌تنهایی انجام دادیم که البته کمک همسرم را در این زمینه نمی‌توان نادیده گرفت.

وی تأکید کرد: خانواده هر شهیدی که همکاری لازم را با ما داشته باشد تمایل دارم خاطرات آن‌ها را در قالب کتاب ثبت و ضبط کنم.

این نویسنده حوزه دفاع مقدس تصریح کرد: برای نگارش کتاب‌های اخیرم حمایت بی‌دریغ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از جمله سردار ظفری و آقای برخوردار را نمی‌توان فراموش کرد.

وی در پایان گفت: هنوز شهدای زیادی در استان داریم که سیره زندگی آن‌ها معرفی نشده و لازم است بیشتر معرفی شوند و به مردم شناخته شوند، به افرادی که تمایل دارند به این حوزه وارد شوند توصیه می‌کنم در این راه گام بردارند و از نویسندگی نترسند.

انتهای پیام
captcha