کد خبر: 3958705
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸

تعطیلی بوستان‌ها و مدارس فارس در ایام نوروز / نظارت بر اصناف تشدید می‌شود

تعطیلی بوستان‌ها و مدارس فارس در ایام نوروز / نظارت بر اصناف تشدید می‌شود جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت كرونا با اشاره به شیوع ویروس كرونا انگلیسی در این استان گفت: سفر به فارس و شیراز و ورود مسافر با وسیله نقلیه شخصی در ایام نوروز ممنوع است و همچنین در ایام نوروز پارک‌ها، بوستان‌ها و مدارس تعطیل و برپایی چادر در سطح شهرها نیز ممنوع است.

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرضا قاسم‌پور، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت كرونا امروز، 19 اسفندماه در دویست و هشتادمین نشست ستاد مدیریت كرونا دانشگاه علوم پزشكی شیراز ضمن گرامیداشت یاد شهدا گفت: انقلاب اسلامی هرچه دارد از برکت ایثارگری و جانفشانی شهدا است؛ در این روزها که با بحران کرونا مواجه هستیم اگر تلاش و فداکاری شهدای مدافع سلامت نبود نمی‌توانستیم در آرامش زندگی کنیم، بنابراین باید قدردان شهدای سلامت، خانواده آنها و کادر درمان باشیم.

وی با تقدیر از مدافعان سلامت افزود: مجموعه سلامت استان در دوران پیش از کرونا نیز عملکرد خوبی داشته است، اما در دوران همه‌گیری کروناویروس نیز اقدامات مؤثر و ماندگاری برای سلامت مردم انجام داده‌اند و رمز موفقیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه مقابله با کرونا، اتحاد و انسجام مجموعه دانشگاه است.

قاسم‌پور، انجام اقداماتی مانند بالاترین میزان تست کرونا در کشور، آمار پایین مرگ و میر بیماران کرونا نسبت به آمارهای کشور، ایجاد مراکز ۱۶ ساعته برای نخستین بار در کشور، تولید کیت‌های تشخیصی، تولید اقلام بهداشتی و بسیاری از ابتکارات علمی و تخصصی را از دیگر مواردی برشمرد که از عملکرد مناسب استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای مقابله با ویروس کرونا، حکایت دارد.

معاون استاندار فارس با اشاره به کمیته‌های مختلف زیرمجموعه ستاد استانی مدیریت کرونا فزود: از همان ابتدای شیوع این ویروس مرگبار، با دستور استاندار فارس کمیته علمی تشکیل و به ستاد مدیریت کرونا استان اضافه شد، همچنین کمیته‌های دیگری که هر کدام وظایف ویژه‌ای را بر عهده دارند تشکیل و در موضوع مقابله با کووید۱۹ فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: گزارشی از ابتکارات و اقدامات استان فارس به وزارت کشور ارائه شده تا نتایج و عمکلرد خوب این استان برای اجرا به سایر استان‌های کشور نیز ارسال شود؛ در یک سال گذشته همواره عملکرد فارس خوب بوده و از تلاش و اقدامات مسئولان و مردم فهیم استان از سوی مقامات کشور تقدیر شده است.

قاسم‌پور یادآور شد: در ستاد استانی مدیریت کرونا تلاش شد تا بین سلامت، امنیت و اقتصاد جامعه تعادل برقرار شود و تولید در استان حتی برای یک روز تعطیل نشده است و در زمینه کمک‌های مومنانه مردم به بیماران و نیازمندان اتفاقات خوبی را شاهد بوده‌ایم.

معاون استاندار فارس گفت: نظارت، بازرسی و کنترل شیوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در استان سبب شد تا مردم نیز با دقت بیشتری مسائل بهداشتی را رعایت کنند و سامانه‌هایی نیز برای گزارش موارد تخلف از سوی اصناف و مشاغل راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه فارس از نظر تقسیمات جغرافیایی با ۳۶ شهرستان، استان نخست کشور و از نظر جمعیتی چهارمین استان کشور محسوب می‌شود، افزود: بخش بسیاری از بیماران از استان‌های همجوار به فارس مراجعه و خدمات درمانی دریافت می‌کنند که این خدمات با بهترین کیفیت ارائه می‌شود و برای ادامه این مسیر باید هم‌اندیشی و پیشنهادات مختلف را برای بهبود امور بررسی کنیم.

قاسم‌پور با تأکید بر اهمیت توجه به مهار و کنترل کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس گفت: با توجه به شیوع ویروس جهش یافته موسوم به کرونا انگلیسی، سفر به فارس و شیراز و ورود مسافر با وسیله نقلیه شخصی در ایام نوروز ممنوع است و این موضوع به سایر استان‌ها نیز اعلام شده است، در ایام نوروز پارک‌ها، بوستان‌ها و مدارس تعطیل و برپایی چادر در سطح شهرها نیز ممنوع است؛ خودروهای شخصی اجازه ورود به استان را ندارند و از ورودی‌های استان برگشت داده می‌شوند، اما تردد با وسایل نقلیه عمومی در صورت منفی بودن تست کرونا مسافران، انجام می‌شود.

جانشین استاندار در ستاد استانی مدیریت کرونا اضافه کرد: سال گذشته تمام مشاغل و اصناف به غیر از مشاغل ضروری تعطیل شدند، اما امسال اصناف تعطیل نمی‌شوند و نظارت‌ها بیشتر می‌شود و بازرسان با سختگیری بیشتری با متخلفان بهداشتی، برخورد می‌کنند.

وی با تأکید بر اهمیت تشدید نظارت‌ها بر عملکرد اصناف در شهرستان‌های استان، از رؤسای شبکه‌های بهداشت و درمان خواست از تمام ظرفیت‌های شهرستان‌ها برای جلوگیری از تجمعات، مراسم عزا و عروسی و سفرهای نوروزی استفاده کنند و با مشارکت سایر ادارات و سازمان‌ها برای مقابله با کرونا تلاش کنند؛ هر جا همدلی و تعامل بین مجموعه بهداشت و درمان و سایر ادارات بیشتر بوده، نتایج بهتری نیز به دست آمده است.

قاسم‌پور اظهار امیدواری کرد: با همکاری و همراهی مردم و تلاش مجموعه سلامت و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و تیم مدیریتی استان به‌زودی بتوانیم جشن پایان این اپیدمی مرگبار را در کشور و دنیا برگزار کنیم.

انتهای پیام
captcha