کد خبر: 3975306
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷

برگزاری آیین گرامی‌داشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه مازندران

آیین گرامی‌داشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و حماسه ۱۵ خرداد با حضور رئیس دانشگاه مازندران و معاون فرهنگی _ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در بابلسر برگزار شد.

1به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازندران، ویژه برنامه بزرگ‌داشت سی و دومین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جوار بارگاه شهدای گمنام پردیس دانشگاه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم که مسئولان، استادان، کارمندان و برخی از دانشجویان دانشگاه نیز حضور داشتند، کوروش نوذری رئیس دانشگاه مازندران با گرامی‌داشتن یاد و نام امام امت(ره) و شهدای گرانقدر ۱۵ خرداد، به نقش بی‌بدیل معمار کبیر انقلاب اسلامی در گسترش و اقتدار حکومت اسلامی با محوریت ایران در منطقه و جهان اشاره کرد و با تاکید بر لزوم صیانت و پاسداری از دست‌آورد‌ها و آرمان‌های امام و شهدای عزیز، یکی از بزرگ‌ترین وظایف امروز را حضور حداکثری و با بصیرت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد از یک‌سو و توجه موثر و عاجل حاکمیت و مسئولین به مقوله اقتصاد و معیشت خانواده‌ها دانست.

رئیس دانشگاه مازندران با بیان برخی از وجوه ممتاز و برجسته امام راحل(ره) و امتداد آن‌ها در مقام معظم رهبری، به نقش بی‌بدیل دانشگاهیان در روشنگری و بصیرت بخشی به آحاد ملت و شورآفرینی در انتخابات تاکید کرد.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام علی تقوی معاون فرهنگی _ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور به عنوان سخنران ویژه مراسم به تبیین قیام ۱۵ خرداد به رهبری امام راحل (ره)، جایگاه امام در عرصه‌های مختلف انقلاب و وظیفه امروز ملت در قبال امام و انقلاب پرداخت.

از دیگر برنامه‌های ویژه این مراسم، شعرخوانی دکتر مسعود روحانی عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران بود. وی این شعر را در روز ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ و هم‌زمان با انتشار خبر ارتحال معمار انقلاب، سروده بود.

همچنین پایان بخش این مراسم، ادای احترام دانشگاهیان دانشگاه مازندران به مقام شامخ شهدای گمنام با نثار گل و قرائت فاتحه بود.

انتهای پیام
captcha