کد خبر: 3982175
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۹

طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» در فارس رونمایی شد

طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» در فارس رونمایی شد طی نشست شورای قرآن و عترت فارس و با حضور جمعی از فعالان قرآنی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» در این استان رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از فارس، نشست شورای قرآن و عترت استان فارس با محوریت طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» و برنامه‌های دهه امامت و ولایت امروز، 14 تیرماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام احمد سلامی، دبیر شورای قرآن و عترت استان فارس در این نشست گفت: در مراسم امروز طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» به منظور آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم به عموم مردم رونمایی می‌شود که این طرح طی 14 جلسه برگزار خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: یکی از آسیب‌هایی که در حوزه شورای قرآن و عترت استان وجود دارد این است که هنوز آیین‌نامه یا اساسنامه‌ شورا تدوین نشده است و امیدواریم در اولین فرصت این مسئله مرتفع شود.

سلامی به اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهدوی مصوبه شورای قرآن و عترت استان اشاره کرد و گفت: این طرح در ابتدای سال جاری در مسجد قدس شیراز کلید خورد که به صورت مستمر هر هفته برگزار می‌شود ضمن اینکه به صورت هفتگی نیز نمایشگاهی در این رابطه در صحن حضرت معصومه(س) حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برپا می‌شود.

معاون فرهنگی و ارتباطات اسلامی آستان مقدس شاهچراغ(ع) همچنین گفت: به مناسبت ایام دهه ولایت و امامت در حرم مطهر از روز عرفه برنامه‌های حرم آغاز شده و تا دو سه روز بعد از دهه ولایت امامت و ولایت یعنی سالروز ولادت امام موسی کاظم(ع) ادامه خواهند داشت.

وی با ذکر این نکته که این برنامه‌ها با حضور سخنرانان و مداحان کشوری برگزار خواهند شد، گفت: همچنین مراسم قرائت خطبه غدیر در این حرم مطهر که یکی از برنامه‌های شاخص کشور نیز در ساعت 8 صبح روز عید غدیر اجرا خواهیم کرد.

انتهای پیام
captcha