کد خبر: 3983091
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸

فوت 151 بیمار کرونایی

وزارت بهداشت از تزریق شش میلیون و 726 هزار و 801 دز واکسن در کشور خبر داد و اعلام کرد: طی 24 ساعت گذشته 151 بیمار کرونایی فوت کرده‌اند.

به گزارش ایکنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون چهار میلیون و ۵۹۲ هزار و ۱۳۹ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۳۴ هزار و ۶۶۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به شش میلیون و ۷۲۶ هزار و ۸۰۱ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۶۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۱۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۳۵۵ هزار و ۷۸۶ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۵ هزار و ۶۹۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون نیز سه میلیون ۱۰ هزار و ۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سه هزار و ۶۰۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۲۴ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۵۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

انتهای پیام
captcha