ناصر قوامی، مسئول بسیج رسانه استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان با اشاره به اعلام نتایج جشنواره رسانهای «ایران قوی، هر رأی یک حماسه» اظهار کرد: برگزاری این جشنواره با هدف ایجاد شور و شعور سیاسی انجام شد که اهالی رسانه استان نیز آثار خود را در سایت بسیج رسانه استان همدان بارگزاری کردند.
وی یادآور شد: این جشنواره در بخشهای یادداشت و مقاله، مصاحبه، خبر، گزارش، گزارش تصویری وموشنگرافی در راستای اقتدار ایران و ایرانی در انتخابات سال جاری برگزار شد.
قوامی تصریح کرد: این جشنواره با همت بسیج رسانه در دو بخش رسانهای و مردمی برگزار شده بود که نفرات برگزیده این جشنواره رسانهای با داوری اهالی قلم انتخاب شدهاند که در مراسم «روز خبرنگار» در اردوگاه برتر مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
وی بیان کرد: عاطفه ابرار پیراسته در بخش مصاحبه از خبرگزاری ایکنا رتبه برتر این بخش را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام