کد خبر: 3993390
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۲

کسب ۲۰ رتبه برتر در جشنواره قصه‌گویی از سوی همدان

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان از شرکت ۵۰۹ نفر در بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در استان همدان خبر داد و گفت: ۲۰ اثر از قصه‌گویان همدانی به‌عنوان اثر برتر و شایسته تقدیر در بخش‌های مختلف معرفی شد.

کسب 20 رتبه برتر در جشنواره قصه‌گویی از سوی همدانبهناز ضرابی‌زاده، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان با اشاره به برگزاری بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در همدان، اظهار کرد: تعداد کل شرکت کنندگان این رقابت ۵۰۹ نفر بودند که در بخش ملی محمود سلیمی با قصه «به دنبال بخت» به‌عنوان رتبه اول در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها معرفی شد، رتبه دوم این بخش به‌صورت مشترک به «گل غفاری» با قصه خانم کوچی و حسین بوکانی با قصه «سلطان و پینه دوز» اعطا شد.

وی ادامه داد: همچنین بتول فصیحی با قصه «سنگ صبور» رتبه سوم را به دست آورد، در همین بخش از عزیزمراد درویشی با قصه «کرامت» تقدیر به عمل ‌آمد که علاوه بر این‌که شرکت‌کنندگان در بخش استانی به‌صورت مجزا داوری می‌شوند، بر اساس امتیاز واحدی که از سوی داوران به دست می‌آوردند در رده ملی با یکدیگر رقابت خواهند کرد و در نهایت افرادی که حدنصاب امتیاز را دریافت کنند به دور دوم جشنواره راه پیدا خواهند کرد.

ضرابی زاده تأکید کرد: با اعلام دبیرخانه این جشنواره با توجه به این‌که امسال دور دوم به‌صورت منطقه‌ای برگزار نمی‌شود در این بخش مجموع برگزیدگان ملی و قصه‌گویان برتر کشور به‌صورت اجرای زنده مجازی و داوری متمرکز در مراکز حضور دارند تا در پایان نفرات برتر برای اجرای صحنه‌ای در شب یلدا انتخاب و معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: نوشین بیگلریان با قصه «آن بالا، این پایین»، نسا بخشی با قصه «مرغ دریایی» و فریبا عزتی‌حق با قصه «پیشانی منو کجا می‌شانی» رتبه‌های اول تا سوم بخش زنان و مردان بودند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تأکید کرد: هیئت داوران جایزه تقدیری این بخش را به سمیه یارمحمدی با قصه «میخ سرنوشت‌ساز» اعطا کردند.

وی یادآور شد: نوجوانانی که به‌عنوان برگزیده این رقابت معرفی شدند به ترتیب زهرا شهبازی با قصه «ماه پیشونی»، زهرا صفایی با قصه «یکی بود» و زهرا یارمحمدی با قصه «قمقمه‌ آب» نام داشتند، همچنین از آیسان شجاعی تقدیر شد این نوجوان با قصه «دعای موش کوچولو» در این رقابت حضور داشت.

این نویسنده همدانی گفت: بخش آیینی ـ سنتی این رقابت در استان همدان شاهد معرفی چند برگزیده بود که در بخش زنان و مردان نفر اول مهدی کوثری یگانه با قصه «بیژن و منیژه» و مژگان ‌هادی با قصه «فرزند بازیافته» رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند همچنین ریحانه امیدی هدایت با قصه «غم‌نامه‌ رستم و سهراب» و سمانه اراکی با قصه «خورشید مهربانی» و کوثر بهره‌ور با قصه «تولد سهراب» نوجوانانی بودند که رتبه‌های اول تا سوم را در این بخش کسب کردند، همچنین فرزانه مرادی حقگو با قصه «رستم و اشکبوس» و نرگس باباخانی با قصه «زال سیمرغ» در همین بخش تقدیر شدند.

انتهای پیام
captcha