کد خبر: 3993459
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
امام جمعه همدان خطاب به وزیر علوم بیان کرد؛

تقویت نگاه انقلابی با در نظر گرفتن دیدگاه‌های متعدد دانشگاهیان

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان خطاب به وزیر علوم تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم اظهار کرد: از آنجایی که دیدگاه‌های متفاوت در قشر دانشگاهیان وجود دارد، بنابراین باید سعی شود تا با احترام به دیدگاه‌های متعدد، برای تقویت نگاه انقلابی گام برداشته شود.

تقویت نگاه انقلابی با در نظر گرفتن دیدگاه‌های متعدد دانشگاهیانبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، امروز 6 شهریورماه، در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم ضمن تبریک کسب رأی اعتماد بالا از مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سوابق علمی و اجرایی شما، امید تحول و حرکت پرسرعت علمی را در آموزش عالی ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: از آنجایی که دیدگاه‌های متفاوت در قشر دانشگاهیان وجود دارد بنابراین باید سعی شود تا با احترام به دیدگاه‌های متعدد، در جهت تقویت نگاه انقلابی گام برداشته شود.

محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه بنده خود را سرباز نظام می‌‎دانم، گفت: هدف اصلی و تلاش‌ها بر این اساس خواهد بود که حرکت مجموعه دانشگاه‌ها به پیشرفت علمی کشور منجر شود.

وی با اشاره به جلسه رأی اعتماد در مجلس شورای اسلامی، مطرح کرد: علی‌رغم برخی از شایعات که خلاف واقع بود، مجلس و مردم نظرات بنده را شنیدند و رأی اعتماد دادند.

وزیر علوم و تحقیقات و فناوری افزود: خطوط اصلی ما بر اساس قانون و منویات رهبری معظم انقلاب ترسیم شده است و هرکس مطابق موازین و ارزش‌های نظام طی مسیر کند، قابل تقدیر است.

انتهای پیام
captcha