کد خبر: 4002080
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷

اعلام برنامه‌های مسجد جمکران در روزهای پایانی هفته

اعلام برنامه‌های مسجد جمکران در روزهای پایانی هفته برنامه سه‌گانه قرائت دعای توسل، کمیل و ندبه این هفته 13، 15 و 16 مهرماه در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، برنامه سه‌گانه قرائت دعای توسل، کمیل و ندبه این هفته مسجد مقدس جمکران همزمان با روزهای پایانی ماه صفر برگزار می‌شود.

مراسم قرائت دعای توسل با عنوان «توسل به حریم کبریا» سه‌شنبه، ۱۳ مهرماه با نوای علی حبیب‌زاده بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود. همچنین مراسم قرائت دعای کمیل با عنوان «کمیل عارفانه» با سخنرانی و قرائت حجت‌الاسلام حسین‌آبادی، پنجشنبه، ۱۵ مهرماه بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

مراسم قرائت دعای ندبه با عنوان «ندبه انتظار» نیز روز جمعه، ۱۶ مهرماه از ساعت ۶ با سخنرانی حجت‌الاسلام الیاسی و قرائت دعا با نوای محمدرضا غلامرضا‌زاده برگزار و از شبکه قرآن و معارف سیما پخش زنده می‌شود.

یادآور می‌شود، تمامی این برنامه‌ها از صفحه مجازی مسجد مقدس جمکران در فضای مجازی به نشانی jamkaran_ir به‌صورت مجازی پخش می‌شود.

انتهای پیام
captcha