کد خبر: 4002596
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸

نیروی انتظامی مظهر اقتدار و حافظ امنیت مردم است

سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت هفته ناجا از نیروی انتظامی به عنوان مظهر اقتدار، حافظ آرامش و آسایش مردم ایران یاد کرد.

نیروی انتظامی مظهر اقتدار و حافظ امنیت مردم است

به گزارش ایکنا از البرز، روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز در بیانیه‌ای که در آستانه هفته نیروی انتظامی منتشر کرده، آورده است:

بدون‌شک، پیشرفت، تعالی و نیل به توسعه همه‌جانبه و پایدار، بستری امن، سالم و با آرامش را طلب می‌کند تا در سایه این امنیت، فعالیت‌ها با قدرت و سرعت بیشتری شتاب گیرد و برقراری نظم و امنیت اجتماعی تنها در اثر زحمات مخلصانه عزیزان ناجا واقعیت پیدا می‌کند.

هفته نیروی انتظامی موسم تکریم و پاسداشت مجاهدت‌ها و حماسه آفرینی‌های ناجا است که با تلاش خستگی‌ناپذیر و ایثار بی‌وقفه مشغول خدمت‌رسانی بی‌منت برای استقرار سلامت و امنیت جامعه هستند.

نیروی انتظامی ضمن نقش‌آفرینی‌های ماندگار در هشت سال دفاع مقدس، پس از جنگ نیز با تاسی به آموزه‌های اسلامی و تعالیم ناشی از توصیه‌ها و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و فرماندهی معزز کل قوا امام خامنه‌ای مامن و تکیه گاه ملت ایران بوده و در سایه قانون‌مداری، تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را برای تعمیق امنیت و آرامش مردم قدرشناس کشورمان به‌کار گرفته به نحوی که بخش اعظمی از امنیت مثال‌زدنی کشور، مرهون ایثار، فداکاری و جانبازی غیور مردان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است و در این راستا فرمانده معظم کل قوا می‌فرمایند«امروز نیروی انتظامی در خدمت مردم، در کنار مردم و پشتیبان آنان است و آحاد مردم نیز به این نیرو افتخار می‌کنند و به آن اعتماد دارند».

نام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ قرین با شجاعت، دلاوری و ایثارگری غیورمردانی است که با توکل به خداوند متعال و استعانت از انفاس قدسی حضرت ولی عصر(عج) در ایجاد امنیت و آسایش مردم با تلاش فراوان جان خود را نثار کرده‌اند و با شجاعت، هوشیاری و بهره‌گیری از دستاوردهای عملی و فنی در راستای تامین نظم و امنیت جامعه گام برداشته و هرگاه خطری این مرز پرگهر را آماج تهدید قرار داده است، بی‌محابا آسایش خود را فدا کرده و با شجاعت مثال‌زدنی بر دشمن حمله برده تا آرامش را برای هم میهنان خود به ارمغان آوردند.

سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی این هفته را به تمامی جان برکفان نیروی انتظامی تبریک می‌گوید.

هفته نیروی انتظامی در سال جاری از ۱۷ مهرماه آغاز و تا ۲۳ مهرماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha