کد خبر: 4013662
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷

شناسایی 141 بیمار کرونایی جدید در همدان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان از شناسایی 141 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته در این استان خبر داد.

محمد طاهری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدانمحمد طاهری، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به شناسایی 141 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته در استان، گفت: متأسفانه طی مدت‌زمان یاد شده یک بیمار کرونایی فوت شد.

وی اظهار کرد: با شناسایی این افراد مجموع مبتلایان در بخش بستری به 30 هزار و 594 نفر و در بخش سرپایی نیز به 98 هزار و 267 نفر افزایش یافت.

طاهری یادآور شد: با ثبت یک مورد مرگ و میر به علت کرونا در شبانه‌روز گذشته شمار مرگ ‌و میر در استان به سه و 82 مورد افزایش یافت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته 704 نفر به علت علائم تنفسی مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند که 77 مورد در بخش عادی، 9 نفر در بخش آی سی یو و حال 39 نفر وخیم گزارش شده است.

وی تأکید کرد: همچنان شهرستان‌های ملایر با پنج هزار و 714 مورد، نهاوند با چهار هزار و 96 مورد و شهرستان همدان با 11 هزار و 862 مورد بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام
captcha