کد خبر: 4015081
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹

تبدیل مددجو به مددکار مورد توجه مؤسسات خیریه قرار گیرد

استاندار فارس با اشاره به اهمیت توجه به اشتغال مددجویان گفت: تبدیل مددجو به مددکار باید مورد توجه مؤسسه‌های خیریه قرار بگیرد و رقابت مثبتی در این زمینه بین مؤسسات رخ دهد.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس امروز، ۳۰ آبان ماه در نشست هم‌اندیشی خانه خیرین استان که در سالن شهید دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد، با یادآوری منویات امام راحل درباره بسیج گفت: با توجه به تعبیری که حضرت امام از بسیج کردند تمام خیران بسیجی هستند.

وی با بیان اینکه بسیجیان همه چیز خود را برای راحتی دیگران وقف می‌کند، نمونه بارز این تعبیر را خیران توصیف کرد و افزود: بیشترین تعداد و تنوع خیرین را در استان فارس شاهد هستیم.

ایمانیه با تأکید بر ضرورت تسریع امور خیران در استان گفت: برای آسان‌تر شدن کار خیران یک رابط با استاندار منسوب می‌شود تا ارتباط بین استانداری و خانه خیران برقراره و مشکلات خیران را روزانه به استانداری گزارش دهد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه وقف و موقوفات سنت حسنه‌ای در تاریخ اسلام است، افزود: این کار اخیرا مقداری کمرنگ شده است؛ کارهای خیر مقطعی و کوتاه انجام می‌شود  اما وقف یا اختصاص کارخانه‌ها و باغ و ملک و ... برای کار خیر نیازمند توجه ویژه‌ای است و فرهنگ کار خیر را افزایش می‌دهد.

وی با تصریح اینکه اینکه تبدیل مددجو به مددکار باید مورد توجه مؤسسه‌های خیریه قرار بگیرد و رقابت مثبتی در این زمینه بین مؤسسات رخ دهد، گفت: استانداری زمین و مجوز لازم را برای ساخت مجتمع ساختمانی برای دفاتر خیریه‌ها خواهد داد تا دفاتر خیریه‌ها در یک مجتمع قرار گیرد، البته هزینه ساخت برعهده خیریه‌هاست.

ایمانیهبا اشاره به مشکلات صدور مجوز برای خیریه‌ها گفت: باید پنجره واحدی برای صدور مجوز خیریه‌ها را با حضور مسئولان راه‌اندازی کنیم تا مشکل صدور مجوز خیریه‌ها حل شود.

وی به ایجاد برنامه بازرسی استانداری اشاره کرد و افزود: این برنامه برای حل مشکلات خیریه‌ها است تا در صورتی که سازمانی همکاری لازم را نمی‌کند، خیران این مشکل را به بازرسی استانداری گزارش دهند.

ایمانیه با اشاره به اینکه پیشنهاد ایجاد قرارگاه اجتماعی باید در شورای فرهنگ عمومی مطرح شود، گفت:  در شورای فرهنگ عمومی یک روز را به عنوان روز بزرگداشت خیرین در استان فارس باید مصوب کنیم که اگر شورای فرهنگ عمومی کشور این طرح را پذیرفت کشوری خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به سامانه‌ شیراز مدد گفت: این سامانه راه‌اندازی شده است تا افراد مازاد وسایل زندگی خود را در اختیار این سامانه بگذارند و خیران هم به درستی بین نیازمندان توزیع کنند.

انتهای پیام
captcha