کد خبر: 4023750
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶

زندانیان قمی در مسابقات ملی قرآن کریم ممتاز شدند

دادستان عمومی و انقلاب قم گفت: زندانیان قمی در مسابقات قرآن کریم منطقه چهار زندان‌های کشور در اصفهان، رتبه‌های ممتاز را کسب کردند.

حجت‌الاسلام حسن غریب، دادستان عمومی و انقلاب قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل قم، حجت‌الاسلام حسن غریب، دادستان عمومی و انقلاب قم طی سخنانی اظهار کرد: زندانیان قمی در مسابقه‌های قرآن کریم منطقه چهار زندان‌های کشور در اصفهان، رتبه‌های ممتاز را کسب کردند؛ به برندگان این مسابقه‌ قرآنی از سوی دستگاه قضایی استان، مرخصی تشویقی اعطا شد و تشویق‌های دیگری نیز برای زندانیان فعال در علوم قرآنی در نظر گرفته‌ایم.

این مقام قضایی با قدردانی از مسئولان فرهنگی و تربیتی اداره‌کل زندان‌ها که در جهت آموزش و نشر آموزه‌های قرآنی و برگزاری کلاس‌های حفظ، قرائت و تفسیر قدم برمی‌دارند، ابراز امیدواری کرد که زندانیان در سایه تعالیم و ارزش‌های قرآنی مسیر درست زندگی را ادامه دهند.

یادآور می‌شود، افراد شرکت کننده در این مسابقه‌ها، در رشته‌های مفاهیم، قرائت، ترتیل، حفظ موضوعی، حفظ ۱جزء و حفظ ۳ جزء حائز مقام اول شدند و در رشته‌های نهج‌البلاغه و دعاخوانی مقام دوم را کسب و در رشته حفظ ۲۰ جزء نیز سوم شدند.

انتهای پیام
captcha