کد خبر: 4026174
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
یونیوز گزارش داد:

عقب‌نشینی نظامیان آمریکا از «التنف» سوریه همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی

یونیوز اعلام کرد که آمریکا همزمان با دومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نظامیانش را از پایگاه التنف سوریه به اردن منتقل کرد.

یونیوز: عقب‌نشینی نظامیان آمریکا از پایگاه التنف سوریه همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی/آماده

به گزارش ایکنا به نقل از کانال تلگرامی یونیوز، رسانه‌ها از عقب‌نشینی نظامیان آمریکایی از پایگاه التنف در صحرای سوریه و مثلث مرزی سوریه، اردن و عراق خبر می‌دهند.

بر اساس این گزارش، نظامیان آمریکایی طی ساعات گذشته از پایگاه التنف به سمت خاک اردن عقب‌نشینی کردند.

عقب‌نشینی نظامیان آمریکایی از التنف همزمان با دومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمانش صورت گرفته است.

یونیوز نوشت: عقب‌نشینی نیروهای موسوم به نیروهای ائتلاف بین‌المللی به عنوان اقدامی پیشگیرانه برای هرگونه حمله موشکی یا هوایی احتمالی است.

در این گزارش آمده است که این روزها تنها اندکی از نیروهای ائتلاف آمریکایی در پناهگاه‌های ویژه در پایگاه التنف نگه داشته شدند، تا اینکه بقیه ظرف ساعات آینده بازگردند.

منطقه التنف که پایگاه آمریکا در آنجا قرار دارد، یک منطقه کلیدی و ژئواستراتژیک بسیار مهم به‌شمار می‌رود که در مثلث مرزی سوریه، عراق و اردن قرار دارد. این پایگاه غیر قانونی و با حضور اشغالگرانه آمریکا بنا شده و ۵۰ کیلومتر منطقه ممنوعه دارد. 

پایگاه التنف که آمریکا بارها از آنجا به مواضع نیروهای الحشد الشعبی عراق در نزدیک مرز با سوریه حمله کرده است، چندین بار هدف حملات پهپادی یا راکتی قرار گرفته است.

انتهای پیام
captcha