کد خبر: 4035841
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹

اجرای ۴۳ محفل از سوی کاروان فجر سلیمانی + عکس

بیش از ۱۲۰ برنامه قرآنی و ۴۳ محفل انس با قرآن در ۱۲ روز به مناسبت دهه فجر از سوی کاروان قرآنی فجر سلیمانی در جنوب کشور برگزار شد.

اجرای ۴۳ محفل از سوی کاروان فجر سلیمانی + عکس

کاروان فجر سلیمانیبه گزارش ایکنا، 43 محفل انس با قرآن به مناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی طی ۱۲ روز برگزار شد.

این محافل در قالب کاروان قرآنی فجر سلیمانی که از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت اظهرالجمیل الاعلی مشهد تشکیل شده است در مناطق جنوبی کشور برپا شد.

کاروان قرآنی فجر سلیمانی برنامه‌های خود را از آستان امام رضا(ع) آغاز و سپس راهی مزار سردار شهید قاسم سلیمانی و در ادامه راهی مناطق جنوبی کشور شد.

این برنامه‌ها در مکان‌های مختلف استقرار نیروهای مسلح کشور و گاهی در روستاها و شهرهای جنوبی نیز اجرا شد.

این کاروان متشکل از قاریان منتخب نوجوان و جوان مشهدی از جمله احسان سوختانلو، حامد خلیلی، محمدباقر محسنی، محمدامین کهن، پوریا بلوکی، علی‌اصغر علیپور، محمدرضا مرادی، محمد اسماعیلیان، امیرمحمد خالقی و حافظ کل قرآن سید‌سجاد فیروزی و گروه تواشیح و مدیحه‌سرایی شمس‌الهدی بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
لیلا شرف
captcha