به گزارش ایکنا به نقل از Otago Daily Times، آخرین گزارشی که از سوی وزارت بازرگانی، نوآوری و اشتغال نیوزیلند منتشر شده نشان میدهد که در منطقه ساوت لند (جزیره جنوبی نیوزیلند) بخش فرآوری گوشت منطقه با توجه به عدم وجود ذبح حلال در آنجا آسیبپذیری قابلتوجهی دارد.
در این گزارش آمده است: پیامدهای بالقوه این کمبود ممکن است به قیمت بیکار شدن صدها کارگر بیانجامد.
در این گزارش از قول ویلی وایس (Willie Wiese) مدیر کل تولید کارخانه تولید گوشت لورنویل (Lorneville) آمده که قصابهای حلال انعطافپذیری واقعی را برای این شرکت فراهم کردهاند تا نیازهای مشتریان در بازارهای جهانی رفع و به افزایش ارزش کلی هر لاشه کمک شود.
وایس گفت: در حال حاضر شش قصاب حلال داریم اما به شش نفر دیگر نیاز هست تا بتوانیم در زنجیره تولید باقی بمانیم.
در بخش فرآوری و صادرات گوشت قرمز نیوزیلند، محصولات دارای گواهی حلال حدود 3.7 میلیارد دلار درآمد صادراتی سالانه داشتهاند.
انتهای پیام