کد خبر: 4050370
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰

«لا اِکْراهَ فِی الدّین» در اعتقاد است یا عمل + فیلم

باید به اسلام نگاه جامع و همه جانبه داشت. اگر آیات قرآن را می‌خوانیم نباید به صرف ظاهر آن آیه توجه کنیم بلکه باید به همه جوانب آیه مطرح شده توجه کرد.

لا اِکْراهَ فِی الدّین در اعتقاد است یا عمل؟ + فیلم

به گزارش ایکنا، قسمت شانزدهم مسابقه سخن قرآن با بیان حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با موضوع ماه رمضان ماه قرآن، از سوی ستاد اقامه نماز منتشر شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در مسابقه حتما ‌کلیپ سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی را مشاهده و در پایان فقط عدد گزینه مورد نظر خود را تا ساعت ۲۴ امشب 29 فروردین به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال کنند.

قسمت‌های مختلف این مسابقه هر روز ساعت ۱۰ در سایت ستاد اقامه نماز، خبرگزاری ایکنا و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود. قرعه‌کشی هر مسابقه به صورت روزانه انجام و نتایج کلی در روز عید سعید فطر از طریق سایت www.namaz.ir اعلام می‌شود.

سؤال قسمت شانزدهم مسابقه سخن قرآن:

در ماجرای درخت «سمرة بن جندب» به کدام قاعده فقهی اشاره شده است؟

  1. اصل برائت.
  2. لا ضرر و لاضرار.
  3. اصالت صحت.
انتهای پیام
captcha