
علی علیاکبری، مدیر روابط عمومی ادارهکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفتوگو با ایکنا از البرز از ضبط تلاوتهای اذانگاهی در استان با همکاری صداوسیمای استان در بقاع متبرکه خبر داد و گفت: این تلاوتها با حضور قاریان ممتاز استان در بقاع متبرکه امامزاده حسن(ع)، امامزاده محمد(ع) و امامزاده طاهر(ع) کرج انجام شده است.
وی افزود: ضبط و پخش تلاوت قبل از اذان با لحن دلنشین قاریان بومی از جوار آستان مقدس امامزادگان استان توسط سیمای البرز از جمله اقدامات شایستهای است که با همگرایی و همکاری اوقاف و امور خیریه، صداوسیمای استان و شورای عالی قرآن کریم کشور رقم خورده است.
این مسئول بیان کرد: در کنار تلاوتهای اذانگاهی، برنامه دعاخوانی، مناجاتخوانی و قرائت یک دقیقهای قرآن به همراه تفسیر یک دقیقهای آن نیز ضبط و از سیمای البرز پخش میشود.
انتهای پیام