کد خبر: 4071937
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین:

جشن 10 کیلومتری غدیر نشان‌دهنده عمق عشق مردم به ولایت بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین جشن 10 کیلومتری غدیر را نشان دهنده عمق عشق مردم به ولایت دانست و گفت: برگزاری چنین رویداد‌هایی توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده و آن‌ها را بر رویکرد ابترشان واقف خواهد کرد.

میهمانی باشکوه غدیر نشان دهنده عمق عشق مردم به ولایت بود

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام تویسرکانی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در خصوص برگزاری میهمانی باشکوه غدیر مردم تهران(جشن 10 کیلومتری غدیر در تهران)، گفت: برگزاری چنین رویداد‌هایی نشان‌دهنده عمق عشق مردم و به ویژه مردم تهران به ولایت است.

وی در خصوص تلاش دشمنان انقلاب جهت کمرنگ‌سازی عقبه دینی مردم، گفت: همانند بسیاری از رویداد‌های عظیم و مردمی کشورمان، همواره دشمنان این مرز و بوم از یک نکته غفلت ورزیده‌اند که علی‌رغم بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتی، پیوند مردم ایران با حلقه دین و اعتقادات، پیوندی عمیق است که از روح و جانشان سرچشمه می‌گیرد.

حجت‌الاسلام تویسرکانی، غدیر را نماد ولایت‌پذیری معرفی کرد و افزود: مردم روز گذشته علاوه بر شکوه تبعیت از حماسه غدیر، بیعت مجدد خود را با ولی زمان به نمایش گذاشتند. اگرچه دشمنان داخلی و خارجی همواره تلاش می‌کنند بین مردم و ولی‌شان فاصله بیندازند، اما برگزاری چنین رویداد‌هایی توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده و آن‌ها را بر رویکرد ابترشان واقف خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مردم تهران روز گذشته حماسه‌ای دیگر را در تاریخ انقلاب اسلامی آفریدند، بر انقلاب اسلامی ایران به عنوان ادامه حماسه غدیر تأکید کرد و افزود: مردم نشان دادند که در بزنگاه‌ها لحظه‌ای غفلت نخواهند کرد و با حضور میلیونی در صحنه‌ها، آرزو‌های دشمنان را نقش بر آب خواهند کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مسئولان فرهنگی، نمی‌توانند در برابر دین و اعتقادات مردم بی‌طرف باشند، اضافه کرد: اگر مسئولان امر خواستار حیات و بقای حکومت دینی هستند، باید پاسداری و حفاظت از دین را از وظایف اصلی خود به شمار آورند و باحفظ حریم‌دین، امکانات خود را برای اعتلای فرهنگ‌دینی مصروف دارند.

وی خطاب به دستگاه‌های فرهنگی کشور، با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌های فرهنگی کشور از جمله آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سمن‌های فرهنگی، فرهنگسرا‌ها و بخش‌های فرهنگی ادارات مختلف باید برنامه‌های ویژه‌ای برای جوانان و نوجوانان و نسل آینده کشور داشته باشند، تصریح کرد: این دستگاه‌ها، اجازه ندهند که این زمین مستعد و آماده یعنی دل‌های مردم برای پذیرش حرف حق و معنویت، با بذر‌های بیهوده و هرز که دشمنان این مردم آماده سازی کرده‌اند به بیراهه کشیده شود.

انتهای پیام
captcha