کد خبر: 4078301
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶

اخذ به موقع گذرنامه؛ شرط اعزام زائران به مراسم پیاده‌روی اربعین

مدیرحج و زیارت استان البرز به زائران پیاده‌روی اربعین حسینی تاکید کرد که شرط اعزام به اربعین حسینی(ع) اخذ به موقع گذرنامه و ثبت‌نام در سامانه سماح است.

پیاده‌روی اربعین

به گزارش ایکنا از البرز، محمدحسن سامعی، مدیرحج و زیارت البرز، 24 مرداد در نشست مشترک کمیته اعزام اربعین حسینی(ع) که به منظور ارائه خدمات بهینه به زائران عتبات عالیات و صیانت از سلامت عمومی تشکیل شد، اظهار کرد: دستگاه‌های مربوطه هرچه سریعتر باید به مردم برای تسریع در درخواست گذرنامه اطلاع‌رسانی کنند.

وی افزود: در حال حاضر با توجه به حجم بالای درخواست‌کنندگان، زمان درخواست تا صدور گذرنامه طولانی‌تر از گذشته شده است و باتوجه زمان کم باقی مانده تا اربعین حسینی(ع) از زائران و مشتاقان زیارت اباعبدالله الحسین(ع) درخواست می‌شود در اسرع وقت نسبت به این امر اقدام کنند.

این مسئول بیان کرد: شهروندان البرزی می‌توانند برای پیگیری روند ارسال گذرنامه خود از طریق شماره تماس ۱۹۳ مراتب را پیگیری کنند.

سامعی تصریح کرد: در اربعین امسال همه مشتاقان زیارت امام حسین علیه‌السلام باید گذرنامه معتبر داشته باشند که اعتبار گذرنامه هم به معنای داشتن حداقل ۶ ماه زمان تا روز اعزام است؛ به طوری که اگر زائری قرار است ۲۰ شهریور به عراق اعزام شود، باید تاریخ انقضای گذرنامه‌اش از ۲۰ اسفند به بعد باشد.

مدیر حج و زیارت البرز یادآور شد: برگه گذرنامه اربعین به معنای آن نیست که زائران، دیگر نیازی به گذرنامه برای سفر اربعین ندارند بلکه این برگه به جای گذرنامه فیزیکی دفترچه‌ای صادر و در یک برگه اطلاعات زائران درج می‌شود و آن‌ها می‌توانند با همراه داشتن آن به عراق سفر کنند و پس از بازگشت به کشور، گذرنامه اصلی خود را تحویل بگیرند.

انتهای پیام
captcha