کد خبر: 4092469
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴

ضرورت استفاده از مبلغان دینی برای رفع آسیب‌های اجتماعی

قائم‌مقام شهردار شیراز با تاکید بر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص آسیب‌های اجتماعی گفت: تقویت و توجه به استفاده از مبلغان دینی در این حوزه قطعاً می‌تواند بسیار راهگشا و موثر باشد.

آرش فرج‌زاده، قائم ‌مقام شهردار شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، آیین تکریم و معارفه رئیس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز با حضور آرش فرج‌زاده قائم‌مقام شهردار شیراز، جعفر طاهری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شیراز، غلامرضا غلامی معاون محیط زیست و خدمات شهری و جمعی از مدیران حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری شیراز شب گذشته، 24 مهرماه برگزار شد.

آرش فرج‌زاده، قائم ‌مقام شهردار شیراز در این مراسم با تاکید بر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص آسیب‌های اجتماعی و طرح برخی از این آسیب‌ها گفت: تقویت و توجه به استفاده از مبلغان دینی برای رفع آسیب‌های اجتماعی قطعا می‌تواند بسیار راهگشا و موثر باشد و باید از افراد درگیر و مبتلابه آسیب‌های اجتماعی حمایت و به فکر درمان آن‌ها بود.

وی تأکید کرد: باید علل بروز آسیب‌های اجتماعی و گرفتار شدن افراد به این آسیب‌ها را با راهکارهای علمی و اجتماعی بررسی و رفع کرد.

غلامرضا غلامی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز نیز تصریح کرد: مطالعه آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث جامعه‌شناسی است.

وی با بیان اینکه عوامل دخیل در بروز و ظهور آسیب‌های اجتماعی را می‌توان به مثابه یک زنجیره به‌هم پیوسته در نظر گرفت، افزود: در برابر آسیب‌های اجتماعی نیاز به اقدام هماهنگ داریم.

جعفر طاهری، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان شیراز نیز با تصریح بر فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در حوزه آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: توصیه‌ها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی همواره برای مسوولان نقشه راه بوده که با توجه به آن می‌‌توان در مسیر درست برای خدمت به مردم گام برداشت.

یادآور می‌شود، در پایان این آیین با قدردانی از زحمات عبادالله زارعی، رئیس سابق اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز، علی پولادیان به عنوان رئیس جدید این اداره معرفی شد.

انتهای پیام
captcha