کد خبر: 4092514
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۳
معاون حقوقی ارشاد:

مناطق محروم ظرفیت‌های درخشانی در آسمان فرهنگ و هنر دارند

معاون حقوقی ارشاد گفت: در مناطق محروم، ظرفیت‌های بزرگ و قابل توجهی وجود دارد که می‌تواند در آسمان فرهنگ و هنر این کشور بتابد.

به گزارش ایکنا آیین تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور سیدمحمد هاشمی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر استان برگزار شد.

هاشمی در ابتدای سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۷ تیر ۱۴۰۱ اظهار داشت: خداوند متعال دارای سنن مختلف است و این سنن با توجه به شرایط و اقتضائات ظاهر می‌شوند. تاریخ انقلاب اسلامی را که مرور می‌کنیم، برهه‌های عجیبی را می‌یابیم که انقلاب اسلامی با صلابت و موفقیت از آنها پیروز و سربلند بیرون آمده است. در سال ۱۳۶۰ وقتی که کمتر از دو و نیم سال از تحقق انقلاب اسلامی گذشته است؛ در بیرون مرزها رژیم بعث صدام به نمایندگی از اتحادیه جهانی به کشور اسلامی ما حمله‌ور می‌شود، از آن طرف در داخل هم شرایط این گونه است که بنی‌صدر خلع شده است و منافقین متجریتر از گذشته با انواع مختلفی از سلاح‌های گرم و سرد به جان مردم افتاده‌اند، کمی بعدتر در هفتم تیر سال ۱۳۶۰ یکی از استوانه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی را به همراه ۷۲ تن از بزرگان نظام به شهادت می‌رسانند، باز هم کمی بعدتر در شهریور همان سال رئیس جمهور و نخست وزیر وقت را به شهادت می‌رسانند، کمتر از یک ماه بعد در هفتم مهر سال ۶۰ هواپیمای حامل شهید کلاهدوز، شهید فکوری و شهید فلاحی را سرنگون می‌کنند.

وی تأکید کرد: اگر این اتفاقات را روی کاغذ تحلیل کنیم حتماً باید انقلاب اسلامی را از پای افتاده در نظر بگیریم اما این انقلاب با صلابت و قدرت یکی پس از دیگری مقاطع را با سربلندی پشت سر گذاشته است؛ این همان سنت الهی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند.

معاون وزیر فرهنگ در ادامه افزود: ظاهر شدن سنت‌های الهی به باور و اعتقادات مردم، خواص و کارگزاران بستگی دارد که از بن جان و سویدای دل به خداوند باور دارند و برای او قیام می‌کنند و دنیا را بر آخرت ترجیح نمی‌دهند چنانچه فرمود: ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم. اگر راه نصرت الهی را در پیش گرفتیم خداوند هم نصرت خود را نازل خواهد کرد، این نصرت یعنی قاعده‌ای غیر از قواعد مادی که در جای‌جای مختلف این انقلاب ظاهر شده و به داد انقلاب رسیده است.

هاشمی در ادامه با تأکید بر توفیقات انقلاب اسلامی گفت: اگر مردم از کارگزاران، اخلاص، ترجیح دین بر دنیا، پایمردی، هم سطح زندگی کردن با مردم، وقتگذاری، توانمندی اجرایی و قدرت در کار ببینند حتما پای کار خواهند ماند و بدون ذره‌ای دریغ از بذل همت، محبت و حتی جان خود، وسط میدان و برای انقلاب خواهند بود همانطور که تا به امروز پای کار انقلاب اسلامی بوده‌اند.

وی در ادامه با تکریم از مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مراسمی منعقد شده است برای تکریم از برادر خوش‌خلق، متواضع و پرتلاش ما آقای مسگرانی که این تعاریفی که دیگر دوستان در مورد ایشان داشتند، حقا صادق است و همین‌ها باعث شده تا یک خاطره خوبی از ایشان در ذهن اهالی فرهنگ و هنر استان برجای گذاشته شود که ان شالله توشه اخروی ایشان خواهد بود. البته ما توفیق داریم که در مسئولیت دیگری در خدمت ایشان باشیم.

هاشمی با اشاره به انتصاب تمامی مدیران کل استانی از بدنه فرهنگ و هنر همان استان افزود: برادر خوبمان آقای سرگزی را به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان معارفه می‌کنیم که ایشان هم برآمده از بدنه و خانواده بزرگ فرهنگ و هنر استان سیستان و بلوچستان هستند.

معاون وزیر فرهنگ در ادامه با توصیه‌هایی نسبت به مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: میعاد ما، میثاق ما، عهد و پیمان ما با شما به عنوان مدیرکل جدید استان همین ۱۲ بندی است که در حکم شما مندرج است و ازاین‌پس، مقیاس و معیار ما عمل به این ۱۲ بند خواهد بود.

وی در ادامه با تأکید بر دو اصل مهم امنیت و وحدت گفت: امنیت و وحدت دو گوهر و کیمیای بزرگ این استان است که همه اضلاع و ظرفیت‌های این استان باید در خدمت این دو گوهر گرانقدر باشد اما از حوزه فرهنگ و هنر در خدمت به این دو اصل مهم، توقع بیشتری می‌رود. نباید خدایی ناکرده رفتاری، تصمیمی، سخنی، حرکتی، خللی در این دو گوهر طلایی این استان ایجاد کند.

هاشمی در ادامه با اشاره به مسئله کادرسازی و اهمیت نیروی انسانی افزود: باور و یقین قلبی بنده این است که سرمایه انسانی در این کشور و انقلاب در جای جای آن به مانند گوهر ارزشمندی یافت می‌شود که متأسفانه ما آنطور که باید همت یافتن آن را نکردیم و یا اگر آن را یافتیم، به توانمندسازی آن، آنطور که باید، نپرداختیم.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با تأکید بر استمرار مسئله کادرسازی گفت: ذات مسئله نیروی انسانی دارای ریزش‌ها و رویش‌ها است به همین جهت مسئله توجه به نیروی انسانی، کادرسازی، استعدادها و ظرفیت‌ها باید مستمرا پیگیری شود.

وی ادامه داد: در همان مناطق محروم، ظرفیت‌های بزرگ و قابل توجهی وجود دارد که می‌تواند در آسمان فرهنگ و هنر این کشور بتابد؛ لذا به این مهم همت کنید و استعدادیابی و استعداد سازی را رها نکنید.

هاشمی در ادامه با اشاره به سرمایه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تأکید کرد: سرمایه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را دریابید، یکی از نجیب‌ترین و مظلوم‌ترین کارکنان، کارکنان فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند. توصیه می‌شود تا می‌توانید در گزینش سرمایه‌های انسانی برای مسئولیت‌ها به داخل خانواده فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان‌های تابعه و هم خانواده نگاه کنید و باز هم توصیه می‌شود سیاست‌های بهبود معیشت کارکنان و کارمندان را در اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با هماهنگی معاونت توسعه و نهاده‌ای ذی‌ربط پیگیری کنید.

انتهای پیام
captcha