به گزارش ایکنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۴۵ هزار و ۵۲۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۸۳۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۲۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۸۹ هزار و ۳۹۰ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۲۱ آذر ماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۵۶۰ هزار و ۲۱۷ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست ندادند و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۴ هزار و ۶۵۸ نفر ثابت ماند. ۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
خوشبختانه تاکنون هفت میلیون ۳۳۵ هزار و ۵۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. تاکنون ۵۴ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۳۵۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، دو شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام