«یاد یار»؛ آیین بزرگداشت زندهیاد سیدابوالحسن مختاباد روزنامهنگار فقید موسیقی در فرهنگسرای نیاورانبرگزار خواهد شد. 
به گزارش ایکنا به نقل از انجمن موسیقی ایران، آیین بزرگداشت روزنامهنگار فقید، زندهیاد سیدابوالحسن مختاباد به همت این انجمن و خانه موسیقی ایران روز سهشنبه؛ 11 بهمن از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود.
در این مراسم دوستان و همکاران نزدیک این روزنامهنگار خوشقلم و توانا درباره ویژگیهای حرفهای و اخلاقی او سخن خواهند گفت و با خانواده این عزیز ابراز همدردی خواهند کرد.
سیدابوالحسن مختاباد منتقد، پژوهشگر موسیقی و از روزنامهنگاران پیشکسوت و سرشناس حوزه تخصصی موسیقی، سوم بهمن ماه در سن ۵۲ سالگی براثر سکته قلبی درگذشت.
وی متولد ۲۲ دی ۱۳۴۸ در امره و برادر عبدالحسین مختاباد آهنگساز و خواننده شناخته شده موسیقی سنتی است.
روحالله خالقی، بهارستان: پرسهای در گنجینه ادب پارسی، نشر و نوشتار: یادداشتهایی درباره کتاب و نشر از جمله آثار زندهیاد مختاباد است.
انتهای پیام