کد خبر: 4120518
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
آیت‌الله دژکام:

دشمنان مسلمان مستقل قوی را نمی‌خواهند

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه نیروهای نظامی مدافع مرزهای عقیدتی و جغرافیایی هستند، گفت: ادعا و اولین شعار ما استقلال بوده است که دشمنان با استقلال ما مخالف هستند. آن‌ها نمی‌خواهند مسلمان مستقل قوی وجود داشته باشد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، 18 بهمن در دیدار با جمعی از فرماندهان پایگاه هوایی شهید دوران که در آستانه روز نیروی هوایی برگزار شد، گفت: به فرموده امام راحل و مقام معظم رهبری همافران و نیروهای نظامی ما، لشکر امام زمان(عج) هستند یعنی یک لشکر و مجموعه نظامی ایدئولوژیک.

وی افزود:  بعضی از مجموعه‌های نظامی ممکن است صرفا ملی باشند ولی ما سوای اینکه برای ملتمان کار می‌کنیم و باید هم کار کنیم اما یک عقیده خاص پشتیبان این ملت است. ملت ایران منتظر امام زمان(عج) هستند و کشور ایران مربوط به آن حضرت است و رهبری به عنوان نیابت از حضرت در کشور ما مقام دارد وگرنه مملکت متعلق به امام زمان(عج) است.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر اینکه باید در رده اول از مجموعه‌های مختلف نظامی به عنوان مرکز سربازان و لشکریان امام زمان(عج) نام ببریم، افزود: از این جهت باید ویژگی یک ارتش ملی و ایدئولوژیک را تفکیک کنیم با ارتش‌هایی که صرفاً ملی هستند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه وقتی ایدئولوژی مطرح باشد مرزبندی‌ها دقیق‌تر است، گفت: وقتی حرف از یک ارتش ایدئولوژیک است می‌خواهیم بگوییم غیر از مرز سیاسی و جغرافیایی مرزهای دیگری نیز وجود دارد که این مرز عقیده است و شما مدافع این مرز عقیده نیز هستید.

وی با تصریح اینکه در آخرین جنگی که در دنیا می‌شود نیروهای نظامی ما مشخص کردند که کدام طرف هستند، گفت: امام زمان(عج) با یک خونخوار به نام سفیانی درگیر می‌شود و نیروهای نظامی براساس ایدئولوژی خود مشخص کرده‌اند که لشکر کدام طرف هستید یعنی جایگاهمان مشخص است.

آیت‌الله دژکام یادآور شد: خدای متعال در خصوص صف‌بندی لشکرها و گروه‌های مختلف در قرآن کریم توضیح داده است و یک سوره به نام صف داریم. خدای متعال می‌فرماید «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ»، خدا آن مؤمنان را که در راه او در صف جهاد مانند بنیان و سدّی آهنین همدست و پایدارند بسیار دوست می‌دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در صف‌بندی گزارش تاریخی این مسئله را داده است که وقتی طرفدار ایدئولوژی حق می‌شویم، فوری در طرف مقابل صفی درست می‌شود که مخالف ایدئولوژی ما هستند. از حدود هزار سال پیش تاکنون این مسئله بوده است. ایدئولوژی که مطرح می‌شود صف‌بندی دیگر فقط بر سر مرز‌ها نیست.

وی خطاب به نیروهای نظامی گفت: شما در لشکر امام زمان(عج) این مرزهای ایدئولوژیک را باید مشخص کنید که علاوه بر مرز ملی مدافع این مرز هم هستید و هر فرد و گروهی خواست این مرزها را بشکند با شما طرف است.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه برخی عقیده دارند ما سخت می‌گیریم وگرنه می‌توان با آمریکا کنار آمد، افزود: در همین سال‌های اخیر ما امتحان کردیم. آن‌ها نمی‌خواهند ایران قوی وجود داشته باشد و در معادلات آن‌ها بنا نبوده ایران قوی باشد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس با بیان اینکه ادعا و اولین شعار ما استقلال بوده است که آن‌ها با استقلال ما مخالف هستند، گفت: دشمنان نمی‌خواهند مسلمان مستقل قوی وجود داشته باشد. خدا فرمود «وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُوَ يُدْعَى إِلَى الْإِسْلَامِ» و آیا از آنکس که به راه اسلام و سعادتش می‌خوانند و او همان دم بر خدا افترا و دروغ می‌بندد کسی ستمکارتر هست؟ شما به اسلام دعوت می‌کنید و در مقابل شما ایستاده‌اند. ظالم‌ترین‌ها، کسانی هستند که مقابل شما ایستادند و این حرف قرآن است.

وی باز هم خطاب به نیروهای ارتش اظهار کرد:  این لباسی که تن شما هست لباس ظلم‌ستیزی است و دل مردم به شما خوش است و شما را توانایی و قدرت خودشان حساب می‌کنند و طرف مقابل ظالم است و این موضع مبارزه با ظالمان عالم را محکم نگه دارید که در طول تاریخ هم بوده است و اگر هم بگوییم ما دعوا نداریم آن‌ها پای دعوا می‌آیند.

آیت‌الله دژکام با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب که خطاب به دشمنان فرمودند دوره بزن دررو تمام شده است و اگر این بزنید می‌خورید، از نیروهای نظامی این موضع را اگر محکم حفظ کنند و سپس افزود: دشمن جرأت نمی‌کند تعدی کند. ما چهره‌های درخشانی در این مسیر داشته و داریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری شهید دوران را مثال زد و افزود: شهید دوران به استقبال شهادت رفته است یعنی می‌دانسته است که شهید می‌شود و رفته است. این از همان سنخی است که دشمن می‌ترسد. شهید دوران از مرگ نمی‌ترسید. ظهر عاشورا هم لشکر کوفه نگاه امام حسین(ع) کردند و دیدند کسی از مرگ نمی‌ترسد. این ویژگی لشکر اسلام است و آن‌ها اینگونه نیستند، این است که هم صف‌بندی لشکر ما به عنوان یک لشکر ایدئولوژیک مشخص است و هم نوع مواجه آن با عالم دنیا و مرگ متفاوت است.

انتهای پیام
captcha