کد خبر: 4124938
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۷

افتتاحیه دوره «در محضر بانو» با حضور ۱۵۰ دانش‌آموز برگزار شد

مسئول واحد کودک و نوجوان حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: دوره سه ماهه «در محضر بانو» با حضور 150 دانش آموز پسر با هدف برگزاری کلاس‌های معارفی، کارگاه‌های مهارتی شامل سواد رسانه و مستند سازی، دوره‌های علمی شامل خودشناسی و روان‌شناسی نوجوان و برنامه‌های با نشاط ورزشی، تفریحی و اردویی آغاز به کار کرد.

افتتاحیه دوره «در محضر بانو» با حضور ۱۵۰ دانش‌آموز برگزار شدبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام مرتضی جعفری، مسئول واحد کودک و نوجوان حرم مطهر حضرت معصومه(س)، در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: به همت مرکز نوجوانان فاطمی آستان مقدس بانوی کرامت افتتاحیه دوره در محضر بانو در سالن اجتماعات پژوهشکده علامه طباطبایی برگزار شد.

وی افزود: این دوره سه ماهه شامل کلاس‌های معارفی، کارگاه‌های مهارتی شامل سواد رسانه و مستندسازی، دوره‌های علمی شامل خودشناسی و روان‌شناسی نوجوان و برنامه‌های با نشاط ورزشی، تفریحی و اردویی است که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار می‌شود و افراد برگزیده این دوره نشان خادمی این آستان مقدس را دریافت می‌کنند.

مسئول واحد کودک و نوجوان حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: در دوره مهارت آموزی و آموزشی در محضر بانو ۱۵۰ دانش آموز پسر نام‌نویسی کرده‌اند و این دوره از هفته آینده تا اواسط خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: مراسم افتتاحیه دوره در محضر بانو با ویژه برنامه‌های سرود، مسابقه، جُنگ شادی، پذیرایی، قرعه‌کشی نگین متبرک حرم امام حسین(ع)، توجیه طرح و پرسش و پاسخ و برنامههای جانبی دیگر اجرا شد.

انتهای پیام
captcha