کد خبر: 4132574
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶

سفرهای زیارتی و سیاحتی ویژه بازنشستگان افزایش می‌یابد

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت: امسال بحث توسعه خدمات رفاهی برای بازنشستگان را در دستور کار داریم و تعداد و مقاصد سفرهای زیارتی و سیاحتی بازنشستگان افزایش می‌یابد.

محسن تقیانی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با برنامه‌های مهمی که برای سال 1402 طراحی شده است گفت: برنامه‌های معرفت‌ و بصیرت ‌افزایی برای کارکنان سازمان تأمین اجتماعی و خانواده‌های آنها طراحی شده است. همچنین دو جشنواره ملی داریم که یکی جشنواره ملی انتخاب بازنشستگان نمونه سراسر کشور و دیگری انتخاب کارفرمایان نمونه سراسر کشور است که در ماه‌های آینده برگزار خواهد شد.

تقیانی افزود: همچنین بحث توسعه خدمات رفاهی برای بازنشستگان را امسال در دستور کار داریم و تعداد و مقاصد سفرهای زیارتی و سیاحتی بازنشستگان افزایش می‌یابد. قبلاً مقاصد زیارتی محدود به یک الی دو شهر بود امسال گسترش بیشتری پیدا می‌کند و شهرهای سیاحتی دیگری به این مقاصد اضافه می‌شود.

وی اظهار کرد: در سازمان تأمین اجتماعی چند گروه مخاطب داریم که می‌توان به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی، بیمه‌شدگان، کارفرمایان و کارمندان سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد. سازمان تأمین اجتماعی تقریباً نزدیک به 70 هزار کارمند در سراسر کشور دارد که در بخش بیمه‌ای و درمانی مشغول به کار هستند. گروه دیگر مخاطبان شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مجموعه‌های کارمندان آنها هستند که می‌توان به مجموعه شستا، بانک رفاه کارگران و شرکت‌های مستقل دیگر که زیر نظر سازمان تأمین اجتماعی هستند اشاره کرد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی حدود 52 درصد جامعه کشور را تحت پوشش خود دارد و این جمعیت قابل توجهی است که برای این گروه‌ها با این وسعتی که عرض شد برنامه‌ریزی فرهنگی داریم. برای بازنشستگان به صورت مفصل‌تر نسبت به گذشته برنامه‌ریزی داریم و خدمات رفاهی و سفرهای زیارتی در قالب طرح کرامت رضوی به آنها ارائه می‌شود. همچنین به این افراد تسهیلات قرض‌الحسنه مختلف ارائه می‌شود.

تقیانی اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی المپیادهای مختلف فرهنگی و ورزشی و برنامه‌های آموزشی در بحث سلامت برگزار می‌کند. برای بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی هم عمدتاً در مباحث آشنایی با قوانین بیمه‌ای و اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی فعالیت می‌کنیم. در بخش ارتباط با تشکل‌های کارفرمایی، کارگری و بازنشستگی هم حوزه فرهنگی فعال است و آنها به عنوان شرکای اجتماعی سازمان با  ما در ارتباط هستند. سازمان تأمین اجتماعی گفت‌وگو با این تشکل‌ها را در برنامه‌ دارد تا از نظرات آنها استفاده کند و برای آنها برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کند.

تقیانی با اشاره به برنامه‌های طراحی شده برای کارکنان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از این برنامه‌ها می‌توان به برنامه‌های قرآنی، تفریحی، ورزشی، فرهنگی، آموزشی، برنامه‌های تابستانه برای فرزندان کارکنان و مسابقات قرآن اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha