کد خبر: 4152970
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۵
سازمان همکاری اسلامی خواستار شد؛

انجام پروژه‌های سینمایی برای مبارزه با اسلام‌هراسی

سازمان همکاری اسلامی خواهان اجرای پروژه‌های سینمایی، تلویزیونی و رادیویی برای مقابله با اسلام‌هراسی شد.

انجام پروژه‌های سینمایی برای مبارزه با اسلام‌هراسی

به گزارش ایکنا، به نقل از وبگاه خلیجیون، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی امروز چهارشنبه از رسانه‌های بخش دولتی و خصوصی کشورهای عضو خواست تا پروژه‌های سینمایی، تلویزیونی، رادیویی و روزنامه‌نگاری خود را هدایت کنند و در شبکه‌های اجتماعی محصولاتی را برای مبارزه با پدیده اسلام‌هراسی و توهین به نمادهای دینی ارائه کنند.

این سازمان همچنین خواستار تبیین و ترویج مبانی تساهل‌آمیز دین مبین اسلام شد که تأکیدی بر همزیستی، بردباری و احترام به دیگران است و خشونت، نابردباری و نفرت را نفی می‌کند.

وجدی علی سندی، مدیر دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی در سخنانی در جلسه اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای عضو سازمان، خواستار بررسی سازوکار مقابله با هتک حرمت مقدسات مذهبی در رسانه‌ها شد.

وی در سخنان خود تأکید کرد: سازمان همکاری اسلامی از طریق بخش رسانه و دیدبان اسلام‌هراسی و بازوهای رسانه‌ای خود یعنی کمیته دائمی امور اطلاعاتی و فرهنگی (COMIAC)، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های سازمان همکاری اسلامی (ESPO) و سازمان اسلامی اتحادیه آژانس‌های خبری (UNA) و نیز با همکاری شرکای خود تلاش می‌کند تا درک استفاده مسئولانه از آزادی بیان را افزایش دهد و سازوکاری ملی برای پاسخگویی برخی از رسانه‌هایی که نفرت‌پراکنی می‌کنند، ایجاد کند.

انتهای پیام
captcha