
امیر اشتری، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج در گفتوگو با ایکنا از البرز با اشاره به برنامهریزی برای احداث بوستان قرآنی در کرج اظهار کرد: مطالعات فنی برای جانمایی این بوستان تخصصی در حال انجام است و پس از انتخاب زمین مناسب، فاز اجرایی پروژه آغاز میشود.
وی با بیان اینکه در مرحله اول، 500 میلیون تومان برای احداث این بوستان از سوی سازمان فرهنگی شهرداری کرج بهعنوان ناظر این پروژه در نظر گرفته شده که این اعتبار با آغاز عملیات اجرایی تزریق خواهد شد، افزود: در تلاش برای کلنگزنی این پروژه تا پایان سال هستیم تا کرج صاحب اولین بوستان تخصصی قرآنی شود.
سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به آخرین تصمیمگیری در خصوص خانه استارتاپ کرج اظهار کرد: این مجموعه نباید دولتی شود و در تلاشیم که استقلال آن حفظ شود. به دنبال فضای مناسبی برای خانه استارتاپ هستیم تا بتوانیم این مجموعه را بهخوبی تجهیز کنیم و شرایطی فراهم شود که اعضا دغدغه دسترسی اینترنت و .. را نداشته باشند.
وی گفت: البته اساسنامه این خانه هم نیاز به تغییراتی دارد تا این مجموعه بتواند با قدرت بیشتری به کار خود ادامه دهد.
انتهای پیام